Adam param yok demiyor hız istiyorum diyor superboxun 1TB tarifesi dahi var onu aşarsa parasını karşılayıp hala kullanabilirSuperbox'a geç demelerinden bile boş yorum yaptıklarını anlamıyor musun zaten.200GB 300GB kotalı internet öneren adamlar![]()
Adam param yok demiyor hız istiyorum diyor superboxun 1TB tarifesi dahi var onu aşarsa parasını karşılayıp hala kullanabilirSuperbox'a geç demelerinden bile boş yorum yaptıklarını anlamıyor musun zaten.200GB 300GB kotalı internet öneren adamlar![]()
Ben 29 senedir köyde yaşıyorum hiçbir türlü çaresi yok altyapı yenilenmedikçe daha yüksek internet alamaz Bir de sık sık kopmalar yaşıyorsan ara TTNET'e internetini 8 megabit geçmeyecek şekilde sınırlasınlar çünkü 16'ya çıkmaya çalışıp çıkamadığı zaman sürekli kopmalar yaşanıyor Ben en azından bu şekilde stabil hale getirmiştim. Mesela sen daha şunu da yaşayacaksın steam'den bir oyun indireceksin gece bırakacaksın indirmeye internetin çok yavaş olduğu için sıkıntı olacak ve Bir iki saat sonra sıfır kbps ye düşecek sen sabah bir kalkacaksın bir bakacaksın hiçbir şey inmemiş...adama 16 dan başka yok diyorum adam paket yükselt diyo allahım kafayı yiyecem
aaaa bendede öyle oluyor mecbur 8 mbps'ye indiricemBen 29 senedir köyde yaşıyorum hiçbir türlü çaresi yok altyapı yenilenmedikçe daha yüksek internet alamaz Bir de sık sık kopmalar yaşıyorsan ara TTNET'e internetini 8 megabit geçmeyecek şekilde sınırlasınlar çünkü 16'ya çıkmaya çalışıp çıkamadığı zaman sürekli kopmalar yaşanıyor Ben en azından bu şekilde stabil hale getirmiştim. Mesela sen daha şunu da yaşayacaksın steam'den bir oyun indireceksin gece bırakacaksın indirmeye internetin çok yavaş olduğu için sıkıntı olacak ve Bir iki saat sonra sıfır kbps ye düşecek sen sabah bir kalkacaksın bir bakacaksın hiçbir şey inmemiş...
Altyapı yoksa zaten ne olsa alınacak hız ortalama o civarda olacak.Ailesel sebeplerden ötürü mecburen köye taşınmak zorunda kaldım burda fiber yok bir şey yok en fazla 16 mbps internet var eski evde en azından 100 vardıda bana yetiyodu 16 mbps ile 80 90 gb oyun indimeye başlayınca eyvah yandık en az 10 15 saat oyunun yüklenmesini bekliyorum bunu nasıl artırabilirim
kopma yaşıyordum o düzeldi ama birden 200 kilobayta düşüyorBen 29 senedir köyde yaşıyorum hiçbir türlü çaresi yok altyapı yenilenmedikçe daha yüksek internet alamaz Bir de sık sık kopmalar yaşıyorsan ara TTNET'e internetini 8 megabit geçmeyecek şekilde sınırlasınlar çünkü 16'ya çıkmaya çalışıp çıkamadığı zaman sürekli kopmalar yaşanıyor Ben en azından bu şekilde stabil hale getirmiştim. Mesela sen daha şunu da yaşayacaksın steam'den bir oyun indireceksin gece bırakacaksın indirmeye internetin çok yavaş olduğu için sıkıntı olacak ve Bir iki saat sonra sıfır kbps ye düşecek sen sabah bir kalkacaksın bir bakacaksın hiçbir şey inmemiş...
internetimiz yavaştı zamanımızdan verdikBu hikaye, askerde montla kaka yapmak kadar sıkıntı verdi bana, gerçekten üzüldüm.![]()
Köyde 4.5G'nin 50-60MBPS falan mı vereceğini düşünüyorsun ?Adam param yok demiyor hız istiyorum diyor superboxun 1TB tarifesi dahi var onu aşarsa parasını karşılayıp hala kullanabilir
Bölgene gore değişir Turkcell hatlı bir telefonla test et prime timeda özellikle ona göre alırsın mesela evde 50 çekiyor merkezde 120superbox kaç mbps veriyor 2500 tl diyor da
babama diyorum gel muhtara gidip yapalım bana diyorki şehirden 25 km uzaklıkta burdada en fazla 100 kişi vardır internet isteyen 100 kişi için yatırım yapmaz boşuna uğraşma diyorAltyapı yoksa zaten ne olsa alınacak hız ortalama o civarda olacak.
En iyisi o bölgedeki insanlarla imza toplayıp ISS'lere bi' şekilde ulaşmak ve en azından biraz daha makul hızlara çıkabilecek altyapının kurulması.
Bilemem o kadarını koskoca Ankaranin köyünde adsl internet var buradaki köyde bile fiber var orası altyapı firmalarının bileceği işKöyde 4.5G'nin 50-60MBPS falan mı vereceğini düşünüyorsun ?
benim hat türkcell 3 diş çekiyor şu andaBölgene gore değişir Turkcell hatlı bir telefonla test et prime timeda özellikle ona göre alırsın mesela evde 50 çekiyor merkezde 120
bu ne oluyor şimdiBilemem o kadarını koskoca Ankaranin köyünde adsl internet var buradaki köyde bile fiber var orası altyapı firmalarının bileceği iş