KRAL YENİDEN SATIŞTA Thermalright Frost Commander 140 1.799

Reaksiyon skoru
16
Adamlar öyle bir ürün yapıyor ki soğutma bölümün de en çok tercih edilen marka oldu :D

9800x3d soğutur de mi bu? Hava akışı yüksek görünüyor.

9800x3d soğutur de mi bu? Hava akışı yüksek görünüyor.
Ben sipariş verdim geldi ama işlemciyi almadım daha :D Bütün forumlarda çok rahat soğuttuğunu gördüm. Kaldı ki 9800X3D, 7800X3D gibi dengesiz bir işlemci değil. Stabiliteyi düzeltmiş durumdalar. Rahatlıkla soğutacak eminim çünkü çok uzun araştırarak tercih ettim :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve türkçe olarak bulduğum müthiş bir video.

Arkadaşlar 13400f işlemcim var rampagenin 120 mmlik bir sogutucusu var sıkıntı yok işlemci ısınmıyor ama kaliteli bir markaya ve soğutucuya geçmek istiyorum hem macunuda yenilerim bahane olur alınır mı birde kampanya falan var mı kullanabileceğimiz

Anakartı yamultacaklar illa daha kaç boru koycanız yavaş la

Arkadaşlar 13400f işlemcim var rampagenin 120 mmlik bir sogutucusu var sıkıntı yok işlemci ısınmıyor ama kaliteli bir markaya ve soğutucuya geçmek istiyorum hem macunuda yenilerim bahane olur alınır mı birde kampanya falan var mı kullanabileceğimiz
İleride işlemci değiştiririm derseniz alın ama yoksa gereksiz olur. 3 senedir 12400F + Se214XT kullanıyorum, işlemci güçlü değil ama gene de soğutucudan hiç ses duymadım. Sizde de durum böyleyse ve değişikliğe gitme ihtimaliniz az ise gerek yok bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,405
Üyeler
183,113
Son üye
alexrover
Geri