- Reaksiyon skoru
- 72
Arkadaşlar kredi kartı hesap kesim tarihi benim 25 Nisan'dı şuan 26 Nisana girmiş bulunmaktayız 00:00 da Alışveriş yaptım hesabıma ne zaman yansır ?
Şu an bekleyen işlemlerde (Provizyonda) Yarın yada yarından sonra Dönemiçi hareketlere düşer. Hesap kesimin olduğu için 25 Mayıs ta kesilecek ekstrene yansır. Senin dediğine göre söylüyorumArkadaşlar kredi kartı hesap kesim tarihi benim 25 Nisan'dı şuan 26 Nisana girmiş bulunmaktayız 00:00 da Alışveriş yaptım hesabıma ne zaman yansır ?
O zaman 00:00 26 Nisan'da aldığım parçaları son ödeme günü olan hazirana kadar günüm var tamamdır çok teşekkür ederim cevaplarınız içinHesap kesim tarihinden 10 gün sonra son ödeme günü olur senin hesabın 25 Nisan da kesildi bitti artık bu tarihten sonra ne alırsan al bir dahaki ekstreye yansır
Evet doğrudur ödeme gününüz Haziran başındaO zaman 00:00 26 Nisan'da aldığım parçaları son ödeme günü olan hazirana kadar günüm var tamamdır çok teşekkür ederim cevaplarınız için![]()
Tamam hocam yeniden teşekkür ediyorum cevapların için ve diğer cevap veren kişilereEvet doğrudur ödeme gününüz Haziran başında
knkm ekstren kesildiyse bazzen bir gün kayma oluyor kanan bakiyeden düşer sen ekstreni ödeyince bu yaptığın alişverişi bir sonrakinde ödersinArkadaşlar kredi kartı hesap kesim tarihi benim 25 Nisan'dı şuan 26 Nisana girmiş bulunmaktayız 00:00 da Alışveriş yaptım hesabıma ne zaman yansır ?