Neler Yeni

Kredi kartı limiti arttirma

öğrenci kartı veya hesabı olarak geçiyorsa limit artmayabilir bunun için kendi adınıza normal hesap açın ve bu hesap üzerinden aylık bir para döngüsü olması lazım veya aylık maaşınız bir dekontu o zaman size yüksek limitli bir kart vericeklerdir

başka bankalardan 400-500k limit alıp iş 2 bin üstüne çıkarmıyordu öğrenciyken. nakit akışı var, adamlarda saçma bi inat var.
Evet bazı bankalar aşırı inatçı. Ondan dolayı bir ara tüm paramı diğer bankaya geçirmiştim limiti arttırdı diye. Sonra paşalar gibi aradılar neden geçtiniz, biz de limit arttıralım kampanyalardan faydalanın vs. :kekw:

yaş 21 öğrenci bile değilim sgk prim gün 0 işsiz olarak kayıtlıyım her yerde, iş bankası 45k, hadi 8k, getir finans 17k limitim var, istersem arttıradabiliyorum, iş bankasına 40 bin de borcum var ona rağmen sorun yok veriyorlar

Yaklaşık 2 sene önce bende öğrenci almıştım işbankasından sonra sürekli kullana kullana başka banklardakiler de kabul oldu daha sonra ordaki limitlerimle işbankası limitlerim de arttı. Düzenli ödeme önemli.

öğrenci kartı veya hesabı olarak geçiyorsa limit artmayabilir bunun için kendi adınıza normal hesap açın ve bu hesap üzerinden aylık bir para döngüsü olması lazım veya aylık maaşınız bir dekontu o zaman size yüksek limitli bir kart vericeklerdir
Aynen bu dekont da olur. Bizim arkadaş 1 ay çalışmasını göstermesi bile yetti.

Evet bazı bankalar aşırı inatçı. Ondan dolayı bir ara tüm paramı diğer bankaya geçirmiştim limiti arttırdı diye. Sonra paşalar gibi aradılar neden geçtiniz, biz de limit arttıralım kampanyalardan faydalanın vs. :kekw:
işbankasında öğrenci ve genç kart statüsünde kredi kart aldıysan 2 bin üstü limit vermiyorlar. kart olarak kısıtlıyor

işbankasında öğrenci ve genç kart statüsünde kredi kart aldıysan 2 bin üstü limit vermiyorlar. kart olarak kısıtlıyor
Aynen sadece ondan dolayı yeni hesap ve kart oluşturdum orada. Birkaç aya limiti 100 binlere gelmişti bile.

Öğrenci olarak hiçbir bankadan kart çıkarılmaz ya çok limitli bırakıyorlar.

Geri