Kredi kartından fazla para çekiliyor ?

SARI_BEY

80+
Reaksiyon skoru
35
arkadaşlar incehesapdan hazır sistem almıstım 84 k ya peşin fiyatına 3 taksit seklinde ama sonra ekran kartında bir sorun olduğu değisim yapabileceklerini soylediler . kabul etmedim sadece ekran kartı olmadan almak iştediğimi soyledim. 43 bin tl ye düştü sistem faturada da 43 görünüyor. ama banka iki ay boyunca 28 28 cekmiş. kart babamda daha yeni fark ettim. simdi ne yapmam lazım 28 28 cekmiş halbukı 14 14 14 cekmelıydı. nasıl düzelir. nasıl adım izlemeliyim

arkadaşlar incehesapdan hazır sistem almıstım 84 k ya peşin fiyatına 3 taksit seklinde ama sonra ekran kartında bir sorun olduğu değisim yapabileceklerini soylediler . kabul etmedim sadece ekran kartı olmadan almak iştediğimi soyledim. 43 bin tl ye düştü sistem faturada da 43 görünüyor. ama banka iki ay boyunca 28 28 cekmiş. kart babamda daha yeni fark ettim. simdi ne yapmam lazım 28 28 cekmiş halbukı 14 14 14 cekmelıydı. nasıl düzelir. nasıl adım izlemeliyim
incehesapla iletişime geçebilirsin

pardon önce bankayı onlardan aldığın bilgiyle incehesap müşterisiyle görüş

ronaldo 71 ekran kartı var ucuz ve fiyat perfırmasn onu genelde alırlar bence fiyatıda yanlış hatırlıamıyorsam 1520 tl fln dı kasma yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ya bizde de öyle bişey olmuştuta geçerli değildi sıkıntı yok yani rahat olu8n
hocam yanlış yere yazdınız galiba

Geri