Neler Yeni

kredi kartından taksitle ürün alma?

Arkadaşlar internet üzerinden kredi kartıyla 3 taksitli bir ürün alacam, 3 taksit kısmını işaretledikten sonra yan sayfaya geçtiğimde taksitsiz fiyatı görünüyor?
Ben ödemeyi onayladıktan sonra sadece ilk taksiti mi çekecek kartımdan anlamadım? İlk defa taksitle aldığım için pek bilmiyorum

Mhdzhd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Muhammed zahid Ongu
Arkadaşlar internet üzerinden kredi kartıyla 3 taksitli bir ürün alacam, 3 taksit kısmını işaretledikten sonra yan sayfaya geçtiğimde taksitsiz fiyatı görünüyor?
Ben ödemeyi onayladıktan sonra sadece ilk taksiti mi çekecek kartımdan anlamadım? İlk defa taksitle aldığım için pek bilmiyorum
hangi siteden alıyorsun zaten öyle yazar çünkü ödenecek tutar o kadar

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Kartından tüm bakiyeyi çekecek.
Sen bankaya o parayı 3 ayda ödeyeceksin taksit taksit

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
başka bir sitede başka bir ürüne aynı durumu deneyin
belki site hatalı

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Senin parayı zaten hemen çekecek, sem o bankaya her ay düşen tutarı ödeyeceksin
Kendimi yanlış ifade ettim; kartımda 12.000 tl civarı var alacağım ürün 6.000. 3 taksit ile aldığımda kartımdan şimdi sadece 2.000 çekecek geriye kalan parayıda diğer aylarda ödeyeceğim değil mi?

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kendimi yanlış ifade ettim; kartımda 12.000 TL civarı var alacağım ürün 6.000. 3 taksit ile aldığımda kartımdan şimdi sadece 2.000 çekecek geriye kalan parayıda diğer aylarda ödeyeceğim değil mi?
Hayır firma direk parayı karttan alacak sen her ay karta ödiceksin
Peşin fiyatına taksitli ürün ise ilk taksiti alır hemen

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır firma direk parayı karttan alacak sen her ay karta ödiceksin
Peşin fiyatına taksitli ürün ise ilk taksiti alır hemen
Lütfen bana küfretme :) Yani ürünü aldığımda şimdi sadece kartımdan 2.000 tl çekilecek, diğer aylarda banka benden 2.000'er lira alacak

Hayır bana küfretmedin zaten. telefondan olduğu için atamıyorum. Şu soruma cevap versen yeter: 3 taksitle almayı onayladıktan sonra(site hepsiburada) kartımdaki 12.000 tl'den şimdi ne kadar çekecek. Eğer 6,000'tlsini direkt kartımdan çekecekse taksit yapmamın ne amacı kalır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kartından tüm bakiyeyi çekecek.
Sen bankaya o parayı 3 ayda ödeyeceksin taksit taksit
Tüm bakiyemi niye çeksin? Anlamadım, ürün 6k kartımda 12k var

Son düzenleme:

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Hayır bana küfretmedin zaten. telefondan olduğu için atamıyorum. Şu soruma cevap versen yeter: 3 taksitle almayı onayladıktan sonra(site hepsiburada) kartımdaki 12.000 TL'den şimdi ne kadar çekecek. Eğer 6,000'tlsini direkt kartımdan çekecekse taksit yapmamın ne amacı kalır

ürünün tüm fityatın çekecek demek istedim.

Hayır bana küfretmedin zaten. telefondan olduğu için atamıyorum. Şu soruma cevap versen yeter: 3 taksitle almayı onayladıktan sonra(site hepsiburada) kartımdaki 12.000 TL'den şimdi ne kadar çekecek. Eğer 6,000'tlsini direkt kartımdan çekecekse taksit yapmamın ne amacı kalır

Anlamı şurda zaten karttaki limit senin paran değil bankanın sana verdiği kredi gibi.
3 taksiyle alınca 6000tl limitten düşecek sen bu parayı aylık 2000 olarak 3 ayda ödeyeceksin bankaya

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Uygulamadan girerek nakit avans çek kredi kartından, sonra onu taksitlendir. Parayı banka kartına at onunla al ürününü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,184
Üyeler
167,272
Son üye
Muraat743
Top Bottom