DOGANALPASLAN
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 10
Direnç seviyesi olarak 3.5 i mi öngörüyorsun?
Direnç seviyesi olarak 3.5 i mi öngörüyorsun?
12 e kadar fırlamış orda satsaydın keşke.NANO ne olacak @Caner Kösedağ çabuk söyle, bu sabah çok değişik bir pump yedi 2.5x yaptı ama satmadım açgözlülüğüme.
3X yapsın çıkacağım
5.74'den aldım zaten, 15'e çıksa satacağım demiştim çıkmadı satamadım bende.12 e kadar fırlamış orda satsaydın keşke.
Böyle pump yiyen koinlere analiz işlemez.
Güncelledim.Direnç seviyesi olarak 3.5 i mi öngörüyorsun?
Hocam tam anlayamıyorum çok yeniyim. Elimdeki ontleri 3.5 civarına geldiğinde satmayı planlıyorum yanlış mı planlamışım?Güncelledim.
3 ve 3.2 seviyeleri daha güvenli alım için. 3.5 biraz uçuk oldu.Hocam tam anlayamıyorum çok yeniyim. Elimdeki ontleri 3.5 civarına geldiğinde satmayı planlıyorum yanlış mı planlamışım?
O 15'e bir daha gelmez ama bakalım.5.74'den aldım zaten, 15'e çıksa satacağım demiştim çıkmadı satamadım bende.
Bakalım pazartesi borsalar açılınca ne olacak.
Anladım tamamdır3 ve 3.2 seviyeleri daha güvenli alım için. 3.5 biraz uçuk oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O 15'e bir daha gelmez ama bakalım.
ONT'yi 1.23'den alıp 1.36'dan satıp, sonra 1.70'den geri alıp 1.96'dan sattım. Tüm bu heyecanı 100₺ için yaşadım, keşke satmasaymışım. Şuan AME'deyim ve şuanlık üzüyor beni uzun vadede değişecek tabii bu. (YTD)3 ve 3.2 seviyeleri daha güvenli alım için. 3.5 biraz uçuk oldu.
Satım bu arada yeni kalktım.Anladım tamamdır
Önceki boğada 37 görmüş, pek uçuk değil bence. Tek mumda 2.5x yaptıysa.3 ve 3.2 seviyeleri daha güvenli alım için. 3.5 biraz uçuk oldu.
Kesiyor tabii. Borsanında para kazanması gerekiyor.Zaten bunlar yüzünden binancetr ti bırakıp binanceye geçeceğim. Ama binance komisyon kesiyor mu ? Binancetr 31 hazirana kadar komisyon kesmiyor
Birkaç defa gelen bildirime tıklamaydıysan tekrar bildirim gelmiyor. Bende böyle oluyor.10 sayfa birikmiş niye bildirim atmayı kesti anlamadım