Neler Yeni

Ana Konu Kripto Para Analizleri, Haberleri, Fırsatları🚀🚀🚀

Efem1905

80+ Bronze
@Caner Kösedağ piyasa düşükken coin alsak ilerleyen zamanlarda tekrar yükselmez mi?

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
kazandıkları yetmiyo bide garibanın parasından kazanacaklar.
Evet evet ben param olsa bile almam böyle dediğime bakmayın. Biz size yardımcı oluyoruz ayağına her yerden para kazanmaya çalışıyorlar. Analiz falan hikaye aslında temel bildikten sonra. Asıl iş doğru projelere parayı yatırıp güncel haberleri takip edebilmekte. Onun dışında temel analiz yeterli bence.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
Btc alanlar vahh dolandırıldim lann
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar btc ve eth nin dusme sebebi herkes elindekileri satip doge geçiyor sizde oyle yapin YTD

uydu3

80+ Silver
Evet evet ben param olsa bile almam böyle dediğime bakmayın. Biz size yardımcı oluyoruz ayağına her yerden para kazanmaya çalışıyorlar. Analiz falan hikaye aslında temel bildikten sonra. Asıl iş doğru projelere parayı yatırıp güncel haberleri takip edebilmekte. Onun dışında temel analiz yeterli bence.
Adamlar detaylı eğitim hazırlamış fiyatınıda belirlemiş kimseyi zorunlu tutmuyorlarki ayrıca alanlarda gayet memnun boşa değil demekki

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Adamlar detaylı eğitim hazırlamış fiyatınıda belirlemiş kimseyi zorunlu tutmuyorlarki ayrıca alanlarda gayet memnun boşa değil demekki
Ben memnun olamazlar demedim. Serbest piyasada isteyen istediği fiyata hizmet satabilir burada sorun yok. Sadece bu kadar para verilmeden de kazanılacağını savunuyorum. Yani biraz bu eğitimleri analizlerle dolu hale getiriyorlar. Çoğu analiz bugün olanları açıklayamaz hiç kimse açıklayamaz o yüzden analiz işi de o kadar ak kaşık değil.

Ben memnun olamazlar demedim. Serbest piyasada isteyen istediği fiyata hizmet satabilir burada sorun yok. Sadece bu kadar para verilmeden de kazanılacağını savunuyorum. Yani biraz bu eğitimleri analizlerle dolu hale getiriyorlar. Çoğu analiz bugün olanları açıklayamaz hiç kimse açıklayamaz o yüzden analiz işi de o kadar ak kaşık değil.
Açıklayamazdan kastım öngöremez.

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz
Ne olur sizce hocam, analizini yapabilir misiniz?

Ekler

• twt.PNG
    twt.PNG
    184.2 KB · Hit: 62
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Emre
patladıık

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
piyasa düştü diye coin alıp kar edeceklerini sananlar var tekrar bir düzelme gelebilir riskli
YTD

Önerisi olan veya yorum yapabilecek birisi var mı ?

Top Bottom