Efem1905
80+ Bronze
@Caner Kösedağ piyasa düşükken coin alsak ilerleyen zamanlarda tekrar yükselmez mi?
Yükselebilir.@Caner Kösedağ piyasa düşükken coin alsak ilerleyen zamanlarda tekrar yükselmez mi?
Evet evet ben param olsa bile almam böyle dediğime bakmayın. Biz size yardımcı oluyoruz ayağına her yerden para kazanmaya çalışıyorlar. Analiz falan hikaye aslında temel bildikten sonra. Asıl iş doğru projelere parayı yatırıp güncel haberleri takip edebilmekte. Onun dışında temel analiz yeterli bence.kazandıkları yetmiyo bide garibanın parasından kazanacaklar.
Adamlar detaylı eğitim hazırlamış fiyatınıda belirlemiş kimseyi zorunlu tutmuyorlarki ayrıca alanlarda gayet memnun boşa değil demekkiEvet evet ben param olsa bile almam böyle dediğime bakmayın. Biz size yardımcı oluyoruz ayağına her yerden para kazanmaya çalışıyorlar. Analiz falan hikaye aslında temel bildikten sonra. Asıl iş doğru projelere parayı yatırıp güncel haberleri takip edebilmekte. Onun dışında temel analiz yeterli bence.
Ben memnun olamazlar demedim. Serbest piyasada isteyen istediği fiyata hizmet satabilir burada sorun yok. Sadece bu kadar para verilmeden de kazanılacağını savunuyorum. Yani biraz bu eğitimleri analizlerle dolu hale getiriyorlar. Çoğu analiz bugün olanları açıklayamaz hiç kimse açıklayamaz o yüzden analiz işi de o kadar ak kaşık değil.Adamlar detaylı eğitim hazırlamış fiyatınıda belirlemiş kimseyi zorunlu tutmuyorlarki ayrıca alanlarda gayet memnun boşa değil demekki
Açıklayamazdan kastım öngöremez.Ben memnun olamazlar demedim. Serbest piyasada isteyen istediği fiyata hizmet satabilir burada sorun yok. Sadece bu kadar para verilmeden de kazanılacağını savunuyorum. Yani biraz bu eğitimleri analizlerle dolu hale getiriyorlar. Çoğu analiz bugün olanları açıklayamaz hiç kimse açıklayamaz o yüzden analiz işi de o kadar ak kaşık değil.
Uzun vadeli alacaksan iyi bir koin.Ne olur sizce hocam, analizini yapabilir misiniz?
yani