- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne işe yarayacak onu anlamadım.Şuan tam olarak binance cüzdanınızdaki net servet ne kadar acaba babama gösteriyim diyorum izin alıyım bende yapıyım istiyorum tabi izninzi olursa yollarsankz sevinirim
Ne işe yarayacak onu anlamadım.Şuan tam olarak binance cüzdanınızdaki net servet ne kadar acaba babama gösteriyim diyorum izin alıyım bende yapıyım istiyorum tabi izninzi olursa yollarsankz sevinirim
Bu işe başlarken ne kadar yatırdın ne kadar kazandın onu gösterirsem izin alabilirim diye düşündüm o yüzden reisNe işe yarayacak onu anlamadım.
Ha. Benim öyle fazla param yok. Babam vermedi fazla.Bu işe başlarken ne kadar yatırdın ne kadar kazandın onu gösterirsem izin alabilirim diye düşündüm o yüzden reis
diyorum ya psikolojiyi yönetmek önemli diye. ama fazla durmak da başka karlarını engeller. istersen çıkabilirsin.
Sen çıkacak mısın? 342 oldu da ?diyorum ya psikolojiyi yönetmek önemli diye. ama fazla durmak da başka karlarını engeller. istersen çıkabilirsin.
henüz değil. direnç bölgesinde şuanda. dirençten seker çıkacağım(sekmesi durumunda 342den daha aşağıda çıkmış olacağım haberin olsun). ya da yarısını satıyorum. yarısını tutuyorum.Sen çıkacak mısın? 342 oldu da ?
Dirençten sekerse (yani yükselirse ) niye çıkasın ki?. dirençten seker çıkacağım
Kaçtan yani?Sektiği an elimden çıkartacağım.
"dirençten sekerse" yani direnci kıramayıp aşağıya dönerse çıkacağım.Dirençten sekerse (yani yükselirse ) niye çıkasın ki?
Direnç kaç size göre? 346 mı 348 mi ? Bi de btc saldı baya."dirençten sekerse" yani direnci kıramayıp aşağıya dönerse çıkacağım.
direnci kırarsa çıkmayacağım. (elimdekilerin yarısını çıkardım elimden zaten.)
benim bildiğim ya da öğrendiğim direnç belli bir çizgi değil, bir bölgedir. https://www.tradingview.com/x/ZS2NeNj4/ mavi alan benim direnç bölgem.Direnç kaç size göre? 346 mı 348 mi ? Bi de btc saldı baya.