- Konu Sahibi Konu Sahibi
340 dan satan mal ben. Her şey bir sinirle oldu yaw !Yuh 471 olmuş, 450 den satmıştım.
340 dan satan mal ben. Her şey bir sinirle oldu yaw !Yuh 471 olmuş, 450 den satmıştım.
Bende yarısını 340 dan sattım. :□340 dan satan mal ben. Her şey bir sinirle oldu yaw !
Bilmiyorum. BNB ye şu an grafik pek işlemez .Aldı başını gitti.Hocam moralini bozmak istemem ama 1 aylık bir vadede bnb hala alınır mı ?
Sekip W yolu görünürse alınabilir. Ama önce sekmeyi onaylaması lazım.
Ben WIN için sattım. Aslında WIN da suçta yok. İki kere kar fırsatı verdi %30 luk. Ama ben açgözlülük ettim satmadım. Bi daha az kar ettim mi isterse 5x olsun yine sattığıma pişman olmayacağım.Bende yarısını 340 dan sattım. :□
Ben alıyom bnb :/ bi arada o w ve üçgenlerden pek bir şey anlamıyorum sekip w yolu görünürse beni etiketler misin ?Bilmiyorum. BNB ye şu an grafik pek işlemez .Aldı başını gitti.
Sekip W yolu görünürse alınabilir. Ama önce sekmeyi onaylaması lazım.
Chart Image
www.tradingview.com
XLM de düşünebilirsin. Büyük uçuşa kendini hazırlıyor. Yatırım tavsiyesi değildir .Ben alıyom bnb :/ bi arada o w ve üçgenlerden pek bir şey anlamıyorum sekip w yolu görünürse beni etiketler misin ?
XLM de düşünebilirsin. Büyük uçuşa kendini hazırlıyor. Yatırım tavsiyesi değildir .
Xlm baya arttı ama şimdi almak akıl kârı değil gibi geliyo ama benden daha iyi bilirsin. Düşüncelerin nelerdirXLM de düşünebilirsin. Büyük uçuşa kendini hazırlıyor. Yatırım tavsiyesi değildir .
Mesaj otomatik birleştirildi:
$FOR
Yükselen trendi kırmazsa hedef:Xlm baya arttı ama şimdi almak akıl kârı değil gibi geliyo ama benden daha iyi bilirsin. Düşüncelerin nelerdir
Watchbence ltc yakında patlayacak
İnşallah daha da düşmez.DLT düne göre sert düştü hocam. Düşünceniz nedir?
Edebilr.xlm'nin iki tane haberi var 13le 15de bunlar fiyata etki eder mi
CoinMarketCal - Cryptoasset Calendar
CoinMarketCal is the leading economic calendar for cryptoassets (coins, tokens and NFTs). We cover all events that help investors make better decisions.coinmarketcal.com