Beyler kripto paralarla ilgili Resmi Gazete de genelge yayınlanmış. Artık doğrudan kullanılmayacak falan diyor. Biraz baktım paparadan direkt para falan aktrılmayacak deniliyor çözemedim olayı işin aslını tam bilen var mı ?
Beyler kripto paralarla ilgili Resmi Gazete de genelge yayınlanmış. Artık doğrudan kullanılmayacak falan diyor. Biraz baktım paparadan direkt para falan aktrılmayacak deniliyor çözemedim olayı işin aslını tam bilen var mı ?
Yok ya ülkeye yanlışlıkla büyük bir fırsatı kullanıp geliştirirler falan aman olur mu hiç öyle şey. Şimdi papara falan kullanamayacağız galiba hiçbir şey anlamadım yav off.
Yok ya ülkeye yanlışlıkla büyük bir fırsatı kullanıp geliştirirler falan aman olur mu hiç öyle şey. Şimdi papara falan kullanamayacağız galiba hiçbir şey anlamadım yav off.
@EnverPasha
Bu kripto sözlük kanalının yorumları benim kattığım hiçbir şey yok.
ALTCOIN SEPETİ
1-WINK 0.17 seviyesine yükselirse kademeli alım yapılabilir.
2-BTC DIAMOND 2.92 de ve bir miktar alınabilir.
3-SNLGS fincanı kulbunu yaparsa 3.5 kata kadar yükselebilir.
4-DLT 340 da ve 905 e kadar uzun vadede gider.
5-XEM 40 cent. 45 ve 49 u kırarsa kademeli alınabilir.
6-CHZ bayrağı tamamlarsa hedef 1.12
8-BTT
9-AVAX 37 47 54
10- WNMX 58 dolarda. 75 dolar direncini kırarsa dönüp piyasa bakıp alınabilir.
11-ALGO 1.42 ŞU AN. FİNCANI KULBU TAMAMLARSA YAVAŞ YAVAŞ 3.8 E KADAR YÜKSELEBİLİR
TAKİP LİSTESİ
ELROND MAKSİMUM 295 E KADAR YÜKSELEBİLİR.
RVN
LIT
@EnverPasha
Bu kripto sözlük kanalının yorumları benim kattığım hiçbir şey yok.
ALTCOIN SEPETİ
1-WINK 0.17 seviyesine yükselirse kademeli alım yapılabilir.
2-BTC DIAMOND 2.92 de ve bir miktar alınabilir.
3-SNLGS fincanı kulbunu yaparsa 3.5 kata kadar yükselebilir.
4-DLT 340 da ve 905 e kadar uzun vadede gider.
5-XEM 40 cent. 45 ve 49 u kırarsa kademeli alınabilir.
6-CHZ bayrağı tamamlarsa hedef 1.12
8-BTT
9-AVAX 37 47 54
10- WNMX 58 dolarda. 75 dolar direncini kırarsa dönüp piyasa bakıp alınabilir.
11-ALGO 1.42 ŞU AN. FİNCANI KULBU TAMAMLARSA YAVAŞ YAVAŞ 3.8 E KADAR YÜKSELEBİLİR
TAKİP LİSTESİ
ELROND MAKSİMUM 295 E KADAR YÜKSELEBİLİR.
RVN
LIT
Bu arada 5 Mayıs da Uniswap V3 çıkıyor 27 nisandan önce herkes uniye geçecek birkaç coinde kâr ettikten sonra bende geçeceğim. İyi bir kâr edebilmesi için BTC'nin 60 desteğini kırmaması lazım. Ytd.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Resmi Gazete’de Yayımlanan ÖDEMELERDE KRİPTO VARLIKLARIN KULLANILMAMASINA
DAİR YÖNETMELİK Madde 4/2’ye Kısıtlanan Ödeme ve Elektronik Para Kuruluşları
Aköde Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş.
BELBİM Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş.
Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş.
BPN Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri A.Ş.
CEMETE Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş.
D Ödeme Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş.
ERPA Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş.
Hızlıöde Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş.
Hızlıpara Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş.
Yanlışım varsa düzeldin. 30 Nisan'dan sonra Papara ve benzeri para kuruluşlarından kripto para borsalarına para gönderilemeyece veya alınamayacak.
Yani direkt bankalar üzerinden alınacak.
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, ülkemizde para ve kur politikalarının yönetilmesinden sorumlu kurumdur. Merkez Bankasının temel amacı fiyat istikrarını sağlamaktır.
Yanlışım varsa düzeldin. 30 Nisan'dan sonra Papara ve benzeri para kuruluşlarından kripto para borsalarına para gönderilemeyece veya alınamayacak.
Yani direkt bankalar üzerinden alınacak. Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, ülkemizde para ve kur politikalarının yönetilmesinden sorumlu kurumdur. Merkez Bankasının temel amacı fiyat istikrarını sağlamaktır.