Borsa Kaplanı
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Devlet neyi bilmiyor?Devlet niye bilmediği işlere burnunu sokuyor.
Devlet neyi bilmiyor?Devlet niye bilmediği işlere burnunu sokuyor.
Bilmiyor derken gerçekten bilmiyor kastemedim. Yani ne bu her şeye olur olmaz burun sokuyorlar. Papara'nın engellemesindeki amaç ne yani?Devlet neyi bilmiyor?
Burun sokmak değil aslında eğer iyi bir ekonomist yönetseydi ekonomimizi kriptonun geleceğini iyi görüp olumlu kararlar alabilirdi.Bilmiyor derken gerçekten bilmiyor kastemedim. Yani ne bu her şeye olur olmaz burun sokuyorlar. Papara'nın engellemesindeki amaç ne yani?
Evet kesinlikle. İran bile kendini değiştiriyor şu an %6 lık kazıma sahip mesela tüm dünyanın...Yav asıl kötü olay da şu nasıl sanayi devrimini kaçırdıysak. Blockchain devrimini de kaçıracağız. Çünkü bu olaylar hiç olumlu değil ülkemiz adına
Anlamıyorum ya nasıl bu kadar basit öngörülen bir olayı yasaklarlar ne bu acele. Hiç mantıklı değil yani bakalım neler göreceğiz daha.Burun sokmak değil aslında eğer iyi bir ekonomist yönetseydi ekonomimizi kriptonun geleceğini iyi görüp olumlu kararlar alabilirdi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet kesinlikle. İran bile kendini değiştiriyor şu an %6 lık kazıma sahip mesela tüm dünyanın...
biz hala engelleyelim
Kripto paralar yüzünden dolar yükseliyor aslında. Millet elindeki TL'yi dolara çeviriyor dijital olsa da. Ben bu açıdan bakıyorum.Kripto paralar sayesinde ülkeye döviz giriyor hükümet aklını kullansa bunu durdurmaya çalışmaz.
Hocam vallahi şu pandemi yönetiminden sonra o dediğiniz şeye inanamıyorum. Allah yardımcımız olsun...hükümet aklını kullansa
Bu kadar ülkeyi batırmaya çalışıyorlar hala ayakta ne güzel ülkemiz varmışAnlamıyorum ya nasıl bu kadar basit öngörülen bir olayı yasaklarlar ne bu acele. Hiç mantıklı değil yani bakalım neler göreceğiz daha.
Kripto paralar yüzünden dolar yükseliyor aslında. Millet elindeki TL'yi dolara çeviriyor dijital olsa da. Ben bu açıdan bakıyorum.
Ülkeye döviz girmiyor hem.
USDT'ye çevirmek hazineyi etkilemiyor.
kripto paralar olsada olmasada halk dolar alıcaktı zaten ki alıyorda zaten. Döviz şöyle giriyor mesela ben 2000tl ile binance girdim. 3000tl ile çıktım 3000 lira ile bir ürün aldım ne oldu şimdi yurtdışından ülkeye 1000tl getirdim.Kripto paralar yüzünden dolar yükseliyor aslında. Millet elindeki TL'yi dolara çeviriyor dijital olsa da. Ben bu açıdan bakıyorum.
Ülkeye döviz girmiyor hem.
USDT'ye çevirmek hazineyi etkilemiyor.
Mantıklı.kripto paralar olsada olmasada halk dolar alıcaktı zaten ki alıyorda zaten. Döviz şöyle giriyor mesela ben 2000tl ile binance girdim. 3000tl ile çıktım 3000 lira ile bir ürün aldım ne oldu şimdi yurtdışından ülkeye 1000tl getirdim.