Neler Yeni

Ana Konu Kripto Para Analizleri, Haberleri, Fırsatları🚀🚀🚀

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Ya avukatın biri twitter da çıkıp kafamı karıştı. Bu devlet neden türkçe yazmıyor anlamıyorum. Birçok şey belirli değil yazıda aşırı sinir oldum ya.
1618524931768.png

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Yav asıl kötü olay da şu nasıl sanayi devrimini kaçırdıysak. Blockchain devrimini de kaçıracağız. Çünkü bu olaylar hiç olumlu değil ülkemiz adına :(

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Bilmiyor derken gerçekten bilmiyor kastemedim. Yani ne bu her şeye olur olmaz burun sokuyorlar. Papara'nın engellemesindeki amaç ne yani?
Burun sokmak değil aslında eğer iyi bir ekonomist yönetseydi ekonomimizi kriptonun geleceğini iyi görüp olumlu kararlar alabilirdi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yav asıl kötü olay da şu nasıl sanayi devrimini kaçırdıysak. Blockchain devrimini de kaçıracağız. Çünkü bu olaylar hiç olumlu değil ülkemiz adına :(
Evet kesinlikle. İran bile kendini değiştiriyor şu an %6 lık kazıma sahip mesela tüm dünyanın...
biz hala engelleyelim

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Burun sokmak değil aslında eğer iyi bir ekonomist yönetseydi ekonomimizi kriptonun geleceğini iyi görüp olumlu kararlar alabilirdi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet kesinlikle. İran bile kendini değiştiriyor şu an %6 lık kazıma sahip mesela tüm dünyanın...
biz hala engelleyelim
Anlamıyorum ya nasıl bu kadar basit öngörülen bir olayı yasaklarlar ne bu acele. Hiç mantıklı değil yani bakalım neler göreceğiz daha.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Kripto paralar sayesinde ülkeye döviz giriyor hükümet aklını kullansa bunu durdurmaya çalışmaz.
Kripto paralar yüzünden dolar yükseliyor aslında. Millet elindeki TL'yi dolara çeviriyor dijital olsa da. Ben bu açıdan bakıyorum.
Ülkeye döviz girmiyor hem.
USDT'ye çevirmek hazineyi etkilemiyor.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Kripto paralar yüzünden dolar yükseliyor aslında. Millet elindeki TL'yi dolara çeviriyor dijital olsa da. Ben bu açıdan bakıyorum.
1618525870519.png

Berke Gözükara

80+ Bronze
kripto paralar olsada olmasada halk dolar alıcaktı zaten ki alıyorda zaten. Döviz şöyle giriyor mesela ben 2000tl ile binance girdim. 3000tl ile çıktım 3000 lira ile bir ürün aldım ne oldu şimdi yurtdışından ülkeye 1000tl getirdim.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
kripto paralar olsada olmasada halk dolar alıcaktı zaten ki alıyorda zaten. Döviz şöyle giriyor mesela ben 2000tl ile binance girdim. 3000tl ile çıktım 3000 lira ile bir ürün aldım ne oldu şimdi yurtdışından ülkeye 1000tl getirdim.
Mantıklı.
Yukarıda COMANDANTE foto attı. Vergi için yapmışlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,753
Üyeler
165,583
Son üye
Metanoia
Top Bottom