DOGANALPASLAN
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 10
- Reaksiyon skoru
- 12,883
Param olsaydı assla affetmezdim yemin ederim.Aklıma geldikçe üzülüyorum, kumardan kazandığım parayla ilk başta o eğitimi alsaudım keşke![]()
Param olsaydı assla affetmezdim yemin ederim.Aklıma geldikçe üzülüyorum, kumardan kazandığım parayla ilk başta o eğitimi alsaudım keşke![]()
Efloud var az da olsa anlatiyor bir kisim@Borsa Kaplanı Bu arada baktım da hep yarım yamalak ücretsiz olarak hangi videoyu önerirsin YT'de PA için?
İkinci olarak ADA ve MANA'ya şu an girilip girilemeyeceğini söyler misin?
Mana da ayni sekilEfloud var az da olsa anlatiyor bir kisim
Ada ben olsam girmem ama helirse soyle bir short var
![]()
Onu buldum da. Şey yazıyor youtube daEfloud var az da olsa anlatiyor bir kisim
Mana?Ada ben olsam girmem ama helirse soyle bir short var
Ne demek bu? Kırmızı daire içine aldığın kısım ne anlatıyor?Mana da ayni sekil
Sadece o yrtmez tabii ama yine de iyi bir video ayrica Trader Zuen kanalina bak ben de yeni buldum güzele benziyorOnu buldum da. Şey yazıyor youtube da
"Pa eğitimi konu 15"
Geçmiş ve gelecek videolar yok.
Sadece o video yardımcı olur mu?
Mana?
Duzgun sorular sor alinir mi diyosun ben ne bilm alinir mi alinmaz mi git bir yatirim danismanina sorOnu buldum da. Şey yazıyor youtube da
"Pa eğitimi konu 15"
Geçmiş ve gelecek videolar yok.
Sadece o video yardımcı olur mu?
Mana?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne demek bu? Kırmızı daire içine aldığın kısım ne anlatıyor?
Attığın tweet hesaplarından birisi mana yı atmış. Baktım. 4S de bayrak var. Bayrağı kırarsa alınamaz mı?
Alınmaz en azından bana göre, ben almam .![]()
Yeşil çizgiyi aşarsa ve kapatırsa alınmaz mı?
Çünkü chart patternlerin iyi sonuç verdiğini düşünmem.bayrak formasyonunu kırınca koinin yükselmesi beklenir. Buna rağmen neden almazsınız?
Mum hareketleri ve swing hareketleri genelde kullanırım, kilit bolgeler belirleyip oradan long short atarim. Genel olarak price action.Ne/neleri kale alıyorsun?
coin al sat yaparak hocamhocam bir şey sorabilirmiyim ön satışlara katılarakmı yaptınız yoksa coin al sat yaparakmı.
Kaldıraçlı işlemlerden bahsediyorum, aynı spot yapacaksan spottan alacaksın işte.Normal alım satım için ne yapılması lazım. Yine aynı mı?