Ana Konu Kripto Para Analizleri, Haberleri, Fırsatları🚀🚀🚀

Yakaladığım fırsatları ve analizleri buraya atacağım.
Takipte kalmanızı öneririm.

Sağ üstten takip butonu ile sürekli takibe geçebilirsiniz.

KAZANDILAR(Eğer girdilerse;) 🚀🚀🚀)

BNB %120 🔥
XLM %39 🔥
FLM %32 🔥
GTO %23 🔥

$RCN %18🔥
$ADX %30🔥
$NULS %30🔥

$WIN %212🔥
$AVAX %7 🔥
$XTZ %40🔥
$YFI %15🔥
$ALGO %9🔥
$ADA %7🔥
ARPA %16🔥
CAKE %25🔥
Yeni kazançlar

$FOR %19🔥
$BQX %24🔥
$DODO %15🔥
LINK %38🔥

$CHZ %66 🔥
$AAVE %14🔥
$GRT %19 🔥
$ANKR %54 🔥
$REN %14🔥
$XVG%75🔥
$TWT %74🔥
$BTT %15 DEVAM 🔥

YASAL UYARI: Bu konuda yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Sürekli zorunluluk olmaması ile birlikte bundan sonra "Yatırım tavsiyesi değildir!" uyarı "YTD" olarak yazılacaktır.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle


$SXP
$XLM
$BAND
$AMB
$SFP
$TWT
$PNT
$ONT
$OM
Bilgilendirme: Sinyaller eğer sarı ile yazılı ise Binance'de vardır(Gate.io'da da vardır), sinyaller kırmızı ile yazıldıysa sadece Gate.IO'da vardır.
$ALGO


$XLM



$ADA


$LINK





$SXP



$AVAX




$DLT

$ANKR


$GRT



$DODO & BQX


$XRP


$CHZ


$AAVE



$BTT


$ATOM

$IOTA


$NEO


$ONT


$RVN


$GVT


$QKC


$VIB


$BNB





The Paradator (Tweeter Kriptocusu) alıntısıdır.

Nisan ayında eller tetikle olmalı;

1- Altcoin piyasasında düzeltmenin ne zaman olacağını BTC değil de ETH belirliyor. Eylül ayında ETH 580$ seviyesine gelince alt piyasa düzeltme sürecine girmişti, şimdi de o rakam 2600$ civarı olmalı, belki 2800’e iğne atar duruma göre....!

2- Nisan ayının 12-15’i çok tehlikeli bir dönemeç. Bu tarihler arasında piyasanın düşüş trendine girebileceğini düşünüyorum tabi bu aralıkta majör coinler öncülüğünde son bir yükseliş dalgası gelebilir. Durum gerçekten kritik. Kısa vade trade yapanlar %7-8 stoplu gitmeli.


3- BTC’de düzeltme 40K-43K arasına kadar sürebilir. Günlükte 35K’ya anlık fitiller gerçekleşebilir. Eğer büyük düzeltme gerçekleşirse ben piyasanın Mayıs sonuna kadar toparlananabileceğini düşünmüyorum. Haziran-Temmuz yatay piyasa, Ağustos yükseliş trendinin başlangıcı olur.

Senin ismim caner kosedag değil miydi
 
@fatihcevik Nasıl?
24zROrga
 
Formasyonu tamamlarsa yükseliş gösterebilir belki, bilmediğim bir coin fazla bir şey diyemeyeceğim YTD.
Hocam kaç aydır uykuda. O kırılımı yaparsa acayip yükseleceğini düşünüyorum. Takibimde tutuyorum.
 
@fatihcevik @Borsa Kaplanı
Felsefedeki tümevarımı kriptoya uyarlarsak :D
Mümkün müdür?
h9GbIMHc

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ONT HAFTALIK W onay alırsa ki bence tahmini alır. Sonuçta popüler bir koin. Boş değil. Tek ihtiyacı olan hacim.
4l8BW2et
 
Son düzenleme:
@fatihcevik @Borsa Kaplanı
Felsefedeki tümevarımı kriptoya uyarlarsak :D
Mümkün müdür?
h9GbIMHc
Bir zamanların solana grafiği gibi onda da bütün kırılımlar acayip yükseliyordu.
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,649
Mesajlar
10,479,244
Üyeler
184,660
Son üye
Laz.
Geri
Top