kripto para işine nasıl başlanır ?

Reaksiyon skoru
91
450 tl ile başlayacağım hangi siteyi önerirsiniz ? her ay 100 tl ekleyeceğim. hangi coin ile başlamalıyım ? komisyon ücretleri ne kadar ?

sadece ve sadece binance'yi öneririm onun dışında coin önerisi olarak ileriye dönük mantıklı projeleri olan coinlere yatırım yapabilirsin

sadece ve sadece binance'yi öneririm onun dışında coin önerisi olarak ileriye dönük mantıklı projeleri olan coinlere yatırım yapabilirsin
Örnek verebilir misiniz ? Bir de başlangıç için 450 tl yeterli mi ? Binance ne kadar komisyon kesiyor ?

Örnek verebilir misiniz ? Bir de başlangıç için 450 TL yeterli mi ? Binance ne kadar komisyon kesiyor ?
Google a Binance komisyon yazsan cevabı bulursun. 450 kişiye göre değişir. Ben 4.5 sene önce 900 lira yollamıştım. 0.1 btc almıştım. Ama şu an 450 daha değersiz hem dolar hem btc olarak. Coinleri kendin araştır. Başkasının aklıyla bir şey alma.

Google a Binance komisyon yazsan cevabı bulursun. 450 kişiye göre değişir. Ben 4.5 sene önce 900 lira yollamıştım. 0.1 btc almıştım. Ama şu an 450 daha değersiz hem dolar hem btc olarak. Coinleri kendin araştır. Başkasının aklıyla bir şey alma.
Piyasa alıcıları, piyasa satıcıları kısmındaki geçerli değil mi ?

450 TL ile başlayacağım hangi siteyi önerirsiniz ? her ay 100 TL ekleyeceğim. hangi coin ile başlamalıyım ? komisyon ücretleri ne kadar ?
hocam binance veya coinbase öneririm
ben binance kullandım para yatırma işlemi falan bankada sorun yoksa 3-4 dakika belki daha kısa sürede yollanıyor çekim talebide aynı şekilde 3-4 dakikada bankaya yolluyorlar

Geri