Hobidikartopu
80+
- Reaksiyon skoru
- 91
450 tl ile başlayacağım hangi siteyi önerirsiniz ? her ay 100 tl ekleyeceğim. hangi coin ile başlamalıyım ? komisyon ücretleri ne kadar ?
Örnek verebilir misiniz ? Bir de başlangıç için 450 tl yeterli mi ? Binance ne kadar komisyon kesiyor ?sadece ve sadece binance'yi öneririm onun dışında coin önerisi olarak ileriye dönük mantıklı projeleri olan coinlere yatırım yapabilirsin
Google a Binance komisyon yazsan cevabı bulursun. 450 kişiye göre değişir. Ben 4.5 sene önce 900 lira yollamıştım. 0.1 btc almıştım. Ama şu an 450 daha değersiz hem dolar hem btc olarak. Coinleri kendin araştır. Başkasının aklıyla bir şey alma.Örnek verebilir misiniz ? Bir de başlangıç için 450 TL yeterli mi ? Binance ne kadar komisyon kesiyor ?
Piyasa alıcıları, piyasa satıcıları kısmındaki geçerli değil mi ?Google a Binance komisyon yazsan cevabı bulursun. 450 kişiye göre değişir. Ben 4.5 sene önce 900 lira yollamıştım. 0.1 btc almıştım. Ama şu an 450 daha değersiz hem dolar hem btc olarak. Coinleri kendin araştır. Başkasının aklıyla bir şey alma.
hocam binance veya coinbase öneririm450 TL ile başlayacağım hangi siteyi önerirsiniz ? her ay 100 TL ekleyeceğim. hangi coin ile başlamalıyım ? komisyon ücretleri ne kadar ?