Neler Yeni

Kripto Parada Battık

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
yabancı kaynağı alalım biz. kendi attığın konuyu okumamışsın :D

''nüfusa oranla en çok kripto''​

Nüfusa göre de olabilir tam okumadım yazıyı ama başlıklara bakarsak nüfusa göre değil

yesososo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
485
İsim
Yusuf Yusuf

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Daha önce hiç kripto paraya yatırım yapmadım, bu düşüşü şahsen alım fırsatı olarak görüyorum, kripto para alabileceğim güvenilir bir platform tavsiyeniz var mı? Yatırım tavsiyesi olarak istemiyorum tabii ki sadece siz nereden alıyorsunuz diye soruyorum ;)
Türk Borsası kullanma yeter. Hep söyledim söylemeye devam edeceğim. Komisyon olarak da fazla kesiyorlar zaten.
İlk olarak Binance Global öneririm, TR Binance'de coin çeşitliliği az. Ardından Huobi Global ve Okex geliyor.
İyi ki pek yatırımım yoktu. Fazla kayıp yok.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
%16'nın kaçı o uygulamayı kullansın. tr'nin asıl müşterileri paribu btctürk binance kullanıyor. kaç kere gördünüz twitter tt'lerinde firari şirketi :D
Tt filan gezmiyorum nerden bileyim bilgisayarda olsam bununla ilgi bolca araştırma var atardım ingilizcenle yaz googleye countries of most using crypto makalelerden vesaire bakabilirsin telefondayım

yesososo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
485
İsim
Yusuf Yusuf
Tt filan gezmiyorum nerden bileyim bilgisayarda olsam bununla ilgi bolca araştırma var atardım ingilizcenle yaz googleye countries of most using crypto makalelerden vesaire bakabilirsin telefondayım
Hocam demek istediğim Thodex miydi batan firma heh işte onu kullanan %16'da kaçmış da globali sarsmış. Büyük pencere.

BurakHalil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Burak Halil
Arkadaşlar satında iyice düşsün minerlar yüzünden kart bulamıyorum oyun oynamaya, 5870 ile dolaşıyorum.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Hocam demek istediğim Thodex miydi batan firma heh işte onu kullanan %16'da kaçmış da globali sarsmış. Büyük pencere.
He anladım anlamamıştım hocam bilmiyorum kaçmış bilmiyorum da küçük bir gerileme yaşatırdı ayrıca sadece olay o değil bilinxsiz kullanıcılar korkup paea çekebilir bilinçsiz yatırımcılar genelde çok para yatırıyo diye gördüm ben sarsabilir ama ayı sezonu da girdi zaten

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Kaçmamış o açıklamasını gördüm, yatırım görüşmesine gitmiş.

He anladım anlamamıştım hocam bilmiyorum kaçmış bilmiyorum da küçük bir gerileme yaşatırdı ayrıca sadece olay o değil bilinxsiz kullanıcılar korkup paea çekebilir bilinçsiz yatırımcılar genelde çok para yatırıyo diye gördüm ben sarsabilir ama ayı sezonu da girdi zaten
Nasıl girdi ayı sezonu söyler misin?
Dominans hala iyi seviyelerde, %50 altı gelirse iyi fiyatlanacak altcoinler YTD.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Allahtan kaliteli coinlerdeyim de, projelere güvenim var.
XLM ve OMG (YTD)
Bu ne ben kripto paralardan anlamıyorum ama caner teknik analiz yapmaktan anlıyor
Ufak bir ironi yapmış sanırım, ayı ilgi azalıp yatırımcı azalınca başlar.
Çok yakında BTC destek alımı gelecek büyük ihtimalle.
Bilgi sahibi olmak istiyorsan Expert Para diye bir Youtube kanalı var izleyebilirsin.

yesososo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
485
İsim
Yusuf Yusuf
Kaçmamış o açıklamasını gördüm, yatırım görüşmesine gitmiş.

Nasıl girdi ayı sezonu söyler misin?
Dominans hala iyi seviyelerde, %50 altı gelirse iyi fiyatlanacak altcoinler YTD.
niye alım satım yapılmıyor uygulama da :D

Top Bottom