Dışkapı Metrosu
80+ Bronze
Haram oldugunu dusunmuyorum
Yolla gitsinŞuan bu mesaj rapor etmelik çünkü zaten reaksiyon kullanmışsın bir de üstüne mesajla belirtiyorsun
Düzenledim : D rapor da edebilirsin problem değil yani eski halini görüyorlardır illa kiŞuan bu mesaj rapor etmelik çünkü zaten reaksiyon kullanmışsın bir de üstüne mesajla belirtiyorsun
Aynı değiller, için rahat olsun. İthalat ihracat için dövize ihtiyaç duyanlar mecbur kaldığı için almalı. Bunun haricinde yüksek kazanç elde etme amacıyla alıyorsan bu niyetin zaten Allah tarafından bilinir. Altını zor günler için alan ile, yüksek kar etmek için alan arasında da fark vardır. Hepsini bildiğine göre Allah ve yargılaması da ona göre olacağı için sen kendini düşün, yargılaması bana düşmez ama üzerime vazife olarak uyarıp kenara çekilebilirim.kankam aynı şey dolar euro altın gibi şeylerde de mevcut ama bunlar helal dolara yatırınca da 100 yatırıp 1'e düşme ihtimali var
Tüh be sonradan düzenlemişŞuan bu mesaj rapor etmelik çünkü zaten reaksiyon kullanmışsın bir de üstüne mesajla belirtiyorsun
Önceki mesajları görme sistemi olduğunu düşünüyorum : DTüh be sonradan düzenlemiş
altına da 100 yatırıp 1000 alma şansın varken 100 yatırıp 50 alma şansın var. altın da haram mı?Borsa gibi düşün, yüksek faiz gibi düşün. 1 yatırıp 100 alma şansın da var, 100 yatırıp 1'e düşme ihtimali de. Yani bir çeşit kumar. Kumar helal ise buna da helal diyebilirsiniz. Açıkçası kripto paralar beni de alakadar etmeyen bir konu ama yine de yazayım dedim.