Neler Yeni

Öneri Kripto Sepetim Nasıl Sizce?

Furkanozr

80+ Silver
Türk borsasına neden geçeyim? %10-15 bir günde kazandırıyor zaten hocam? Bir de size göre ne kadar sürede %10-15 kazandırır? Biraz daha detay lütfen.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hiç fikri olan yok mu arkadaşlar? Kriptocular uykuda mı :D
Yaw bu daha çocuk çoluk çocuğu dinleme herkesden de kripto tavsiyesi alma

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Yaw bu daha çocuk çoluk çocuğu dinleme herkesden de kripto tavsiyesi alma
Hocam ben çoğu kişinin fikrini alıyorum, sonra kendim araştırıp kararımı veriyorum. Fikir almak güzel geliyor ama birinin dediğiyle iş yapmadım hiç.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
@Furkanozr haklı. Herkesten tavsiye alma. Kendin araştır mantıklı gelene yatırımını yap. Aceleci olma. Açgözlü olma. Belirli bir zarar oranında çıkmasını bil.
Benim sepetim de sevdiğim 2 coin: CRO(Crypto.com borsasının coini) ve GRT(Graph)

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Çok doğru dediniz başta, benim şu anki politikam biraz daha zarar etmemeye yönelik.

Evet o SNL gününü ben de hatırlıyorum, benim pek yoktu da baya yatırımı olan arkadaşlar yıkılmıştı resmen.

Hocam LUNA olayında da kesinlikle hak veriyorum, batacağını önceden baya belli etmiş aslında.
O gün kârdan zarar ettim 400 bin TL'ye yakın zarar ettim hâlâ bekliyorum hayırlısı onu ben unuttum içeride bekliyor. Ben çok kâr görmeme rağmen almadım kârda olmama rağmen gene eksilere düştüm sabrettim daha çok kazandım tabii ki bu benim stratejim çok fazla aç gözlülük başka yerden çıkar hocam. Luna da zaten piyasa emen cins. Birde shiba dır floki dir yaklaşma.

@Furkanozr haklı. Herkesten tavsiye alma. Kendin araştır mantıklı gelene yatırımını yap. Aceleci olma. Açgözlü olma. Belirli bir zarar oranında çıkmasını bil.
Benim sepetim de sevdiğim 2 coin: CRO(Crypto.com borsasının coini) ve GRT(Graph)
Cro dikkat edin hocam hiçbir borsaya güvenilmez istediği kadar reklam ve kullananı olsun ftx de oldukça ders aldık. Cro ilk çıktığında kötü haberler vardı hocam takip etmişsinizdir umarım. Çok yüksek miktarlar atmamanızı öneririm. Büyük kişiler örneğin Elon Musk, vitalik gibi piyasada söz hakkı olan kişilerin en önemli tavsiyesi soğuk cüzdan kullanımıdır çünkü piyasalara güven olmaz.

Cro dikkat edin hocam hiçbir borsaya güvenilmez istediği kadar reklam ve kullananı olsun ftx de oldukça ders aldık. Cro ilk çıktığında kötü haberler vardı hocam takip etmişsinizdir umarım. Çok yüksek miktarlar atmamanızı öneririm. Büyük kişiler örneğin Elon Musk, vitalik gibi piyasada söz hakkı olan kişilerin en önemli tavsiyesi soğuk cüzdan kullanımıdır çünkü piyasalara güven olmaz.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
O gün kârdan zarar ettim 400 bin TL'ye yakın zarar ettim hâlâ bekliyorum hayırlısı onu ben unuttum içeride bekliyor. Ben çok kâr görmeme rağmen almadım kârda olmama rağmen gene eksilere düştüm sabrettim daha çok kazandım tabii ki bu benim stratejim çok fazla aç gözlülük başka yerden çıkar hocam. Luna da zaten piyasa emen cins. Birde shiba dır floki dir yaklaşma.

Hiçbir coine güvenilmez. Bu riski alarak yatırım yapıyoruz. CRO'nun arkasında ciddi yatırımlar var. Bu kadar yatırım biri önünü kesmediği sürece güzel bir patlama yapabilir.

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Kripto tavsiyesi hiç kimseden alınmaz Warren buffett versin ondan da alma. Kendi paran kendi kararların.
Kesinlikle katılıyorum hocam.

Hocam kendi araştırmamı yapmadan asla almam zaten, sadece ben de hata yapabiliyorum işte. Hata yapa yapa öğrenicez artık. En azından kendi yaptığım hatadan dolayı kaybedince canım çok yanmıyor. CRO biliyorum, hatta o borsada hesabım da var ama yatırımım yok. Coini de bir ara baya yükseliyordu bu ara nasıl gidiyor bilmiyorum, borsa coini olarak ben daha çok BNB, MX, GT tutuyorum. GRT'yi de baya öneren oldu, onu da radarıma aldım, bir araştırmam lazım. Yapay zeka ile alakalı güzel bir coin sanırım duyduğuma göre.

Hocam geçmiş olsun, ne kadar kârdan zarar da olsa 400K az para değil. Hayırlısı olsun. Bence de aç gözlülük sıkıntı, o konudan benim de baya ağzım yandı zamanında.

Hocam bu borsaya güvenme olayına katılıyorum, ayrıca ben FTX gibi bir borsanın nasıl battığına akıl sır erdiremiyorum ya. Cidden 40 yıl düşünsem FTX'in batacağı aklıma gelmezdi. Hâlâ şoktayım.

Soğuk cüzdan dediğiniz bu USB gibi olanlardan mı, yoksa Metamask gibi mi?

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Kesinlikle katılıyorum hocam.

Hocam kendi araştırmamı yapmadan asla almam zaten, sadece ben de hata yapabiliyorum işte. Hata yapa yapa öğrenicez artık. En azından kendi yaptığım hatadan dolayı kaybedince canım çok yanmıyor. CRO biliyorum, hatta o borsada hesabım da var ama yatırımım yok. Coini de bir ara baya yükseliyordu bu ara nasıl gidiyor bilmiyorum, borsa coini olarak ben daha çok BNB, MX, GT tutuyorum. GRT'yi de baya öneren oldu, onu da radarıma aldım, bir araştırmam lazım. Yapay zeka ile alakalı güzel bir coin sanırım duyduğuma göre.

Hocam geçmiş olsun, ne kadar kârdan zarar da olsa 400K az para değil. Hayırlısı olsun. Bence de aç gözlülük sıkıntı, o konudan benim de baya ağzım yandı zamanında.

Hocam bu borsaya güvenme olayına katılıyorum, ayrıca ben FTX gibi bir borsanın nasıl battığına akıl sır erdiremiyorum ya. Cidden 40 yıl düşünsem FTX'in batacağı aklıma gelmezdi. Hâlâ şoktayım.

Soğuk cüzdan dediğiniz bu USB gibi olanlardan mı, yoksa Metamask gibi mi?
Ledger

fxmaster1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
qasim
İlgilendiği Kategoriler
Sünnilik, Mezhepçilik ve diğer tüm İslami konular
Ben şahsen BNB Btc VE eth gibi en az 200 dolar üzeri coinleri çıkartırım çünkü onlardan tatminkar kâr elde etmek için tanesine en az 10k dolar atmak lazım.
Reis burada ne demek istedin anlamadım. 200 Dolar üstü coinleri niye çıkartıyoruz?

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Reis burada ne demek istedin anlamadım. 200 Dolar üstü coinleri niye çıkartıyoruz?
Fiyatları yüksek olduğu için içine 10.000 Dolar üzeri para koymanız lazım yüksek kâr elde etmek lakin düşük fiyatı olanlar için xrp chz doge VS vs gibi coinlere düşük fiyatlı yatırımcıları mutlu eden kârlar bırakır.

fxmaster1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
qasim
İlgilendiği Kategoriler
Sünnilik, Mezhepçilik ve diğer tüm İslami konular
Fiyatları yüksek olduğu için içine 10.000 Dolar üzeri para koymanız lazım yüksek kâr elde etmek lakin düşük fiyatı olanlar için xrp chz doge VS vs gibi coinlere düşük fiyatlı yatırımcıları mutlu eden kârlar bırakır.
Temel ekonomi öğrenmeni öneririm ağabey, böyle bir mantık yok.

en basit örnek yfi, coin 10K$ dan 100K$ a çıktı.

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Temel ekonomi öğrenmeni öneririm ağabey, böyle bir mantık yok.

en basit örnek yfi, coin 10K$ dan 100K$ a çıktı.
Önerin için teşekkürler lakin şöyle örnek vereyim benim anlatmak istediğim şu; Btc haftalardır 24k seviyesinde takıldı eth aynı şekilde lakin cos ve Cocos gibi fiyatı düşük coinler athlerini yakalamaya çok az kalacak şekilde fırladı. Çok fazla paranız yoksa 10k dolar dediğim bu. Bu coinler çok daha fazla kâr verir. Dediklerim kısa vade için geçerli.

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Ledger'se tamam hocam, en iyisi o zaten.

Önerin için teşekkürler lakin şöyle örnek vereyim benim anlatmak istediğim şu; Btc haftalardır 24k seviyesinde takıldı eth aynı şekilde lakin cos ve Cocos gibi fiyatı düşük coinler athlerini yakalamaya çok az kalacak şekilde fırladı. Çok fazla paranız yoksa 10k dolar dediğim bu. Bu coinler çok daha fazla kâr verir. Dediklerim kısa vade için geçerli.
Doğru hocam, zaten market cap'i düşük olan coinler yükselişte de düşüşte de sert hareketler yaparlar. Kısa vadede iyi olabilir ama uzun vadede bence daha güvenilir coinler sağlam olur, her gün bir şey oluyor piyasada mâlum.

200 dolar üstü değil de market cap'i yüksek olan coinler denebilir, daha az hareket ediyor onlar, aşağı giderken de yukarı giderken de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,937
Üyeler
163,412
Son üye
achaw.exe
Top Bottom