Neler Yeni

Kronik Problemli Ekran Kartı Modelleri

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

GFYT

80+ Bronze
Şimdi okudum da kronik ısınma diyemeyeceğimiz modeller var, tek fanlılar kronik değil, tek fanlı oldukları için ısınıyorlar.
%100 rpm de çalıştıklarından dolayı koydum, yine koyardım listeye. Bu işten anlamayanlara bu kartları satıyorlar... Yorumun için teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adam sana Rtx 2060 Mech satıyor 2100e Birde Gaming z Modeli var 3500e satıyor bu kronik sorun değil bunu demek istiyorum.
Mech serisini savunmayın, kullananlardan görüş alıp sonra tartışalım.

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
%100 rpm de çalıştıklarından dolayı koydum, yine koyardım listeye. Bu işten anlamayanlara bu kartları satıyorlar... Yorumun için teşekkürler.

Mech serisini savunmayın, kullananlardan görüş alıp sonra tartışalım.
Ben hiç bir modeli savunmuyorum mech 75 78 derece olması umrumda değil ama ama dediğim gibi adam kartın birini 2200e birini 3500e satuyor :d kronik sorun değil adam bilerek alıyor bunları.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,963
İsim
Mert Can Ergün
Asus Dual 3070 modeli isinma sorunu var fanlar otomatik çalışmayıp 90 derece oluyor kendi ayarindan yaptiğinda otomatik fan ayarı maximum 80 falan oluyor

• Beğen
Reaksiyonlar: GFYT

GFYT

80+ Bronze
FurMark'ta 69, Battlefield 5' 62 dereceyi geçmiyor. Bu da demek oluyor ki bazı 3 fanlı kartlardan bile başarılı.

75 dereceyi geçmiyor Armor kartlarda.
RX570 armor modelini baz alırsak hiçbir kartta problem yok. Orada yazdığm gibi ''ÜST MODELLERDE'' sıkıntı var.

Aynı şekilde ITX'in furmarkta kaç RPM de çalıştığına bakarsanız memnun olurum. Önceki yorumları okumanı da tavsiye derim.

Asus Dual 3070 modeli isinma sorunu var fanlar otomatik çalışmayıp 90 derece oluyor kendi ayarindan yaptiğinda otomatik fan ayarı maximum 80 falan oluyor
RTX 2xxx serisinde de problemli dual.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Rtx 2000 serisi bile 3 fanlı anca dingillerken 3000 serisinde 2 fanlı model cıkartmak bana sacma geliyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: GFYT

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,258
İsim
Fatih
Asus Dual serisi derken Dual Evo'lardan bahsetmiyorsun değil mi?

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20

GFYT

80+ Bronze

78 79 dereceyi geçmiyor ki bu tek fanlı bir ekran kartı için kabul edilebilir bir değer.

Aksine serin çalışıyor 60 65 derece arasında çoğu oyunda.

65 derecenin altına kalabiliyor kart rahatlıkla.
Sen benim anlattığım şeyi anlamamışsın. Bu kartları %100 rpmde çalıştırırsak zaten serin çalışacaklardır. Normal standartlara göre, LOL gibi yüksek gereksinim istemeyen oyunlarda bile fanın %80'nin altına inmeden çalışması oyun zevkini baltalar. Bu dediğim krititerlere uyan video varsa at, düzelteyim rehberi. Yorumun için teşekkürler...

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
RX570 armor modelini baz alırsak hiçbir kartta problem yok. Orada yazdığm gibi ''ÜST MODELLERDE'' sıkıntı var.

Aynı şekilde ITX'in furmarkta kaç RPM de çalıştığına bakarsanız memnun olurum. Önceki yorumları okumanı da tavsiye derim.
Eski nesil yani şöyle tasarımlı armor'lar arasında zaten üst düzey bir kart yok maksimum RX 590 var. RX 590 armor'da en güçlü oyunlarda 67 dereceyi geçmiyor.

Otomatik hızda çalışıyor fan hızını düşürebilirsin nasıl olsa kart FurMark'da bile 70 dereceyi görmüyor.

RTX 2xxx serisinde de problemli dual.

Kart en baba oyunlarda 73 dereceyi geçmiyor.

Bu kartları %100 rpmde çalıştırırsak zaten serin çalışacaklardır. Normal standartlara göre, LOL gibi yüksek gereksinim istemeyen oyunlarda bile fanın %80'nin altına inmeden çalışması oyun zevkini baltalar.
Sana fan hızını %100'e al diyen kim?
Testler otomatik fan hızıyla yapılıyor.

GFYT

80+ Bronze
Eski nesil yani şöyle tasarımlı armor'lar arasında zaten üst düzey bir kart yok maksimum RX 590 var. RX 590 armor'da en güçlü oyunlarda 67 dereceyi geçmiyor.

Otomatik hızda çalışıyor fan hızını düşürebilirsin nasıl olsa kart FurMark'da bile 70 dereceyi görmüyor.

Kart en baba oyunlarda 73 dereceyi geçmiyor.
Dual serisinin eski modellerinde ısınma sorunu var, attığın modeller serin çalışıyor. Asus bir zamandan sonra çok şikayet gelince Tuf ve Dual serisini yeniledi. Bu arada phoenix modelini üst seviyeler dememdeki sebep ;

Bu video. 85 derece %91 devirde.

ITX konusunda sana katılmıyorum, fanların hızları %80 veya yukarısındayken oyun zevkini pek alamazsınız. Yorumun için teşekkürler.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,351
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Buradaki kartların neredeyse hepsini test ettik biz. Bahsettiğin eski TUF modeli hariç bunlar tehlikeli sıcaklıklara ulaşmıyor.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom