🔥İndirim KTC 27″ H27E6 300Hz (320 OD) 1Ms 2K Fast IPS Pivot 10.999TL

VG27AQML1A monitörümü geçen hafta panel arızası nedeniyle garantiye gönderdim. O monitörü elden çıkartıp ya da yedeğe alıp yeni bir monitör almayı düşünüyorum. Açıkçası panel sıkıntı çıkartana kadar ML1A'dan oldukça memnundum. ML1A'dan bu monitöre geçiş düşüş mü olur yoksa yükseltme mi olur? Fiyatı ve özellikleri çok güzel bir monitör gibi görünüyor. Bu arada, bu monitörde dahili hoparlör var mı?
Çok bariz bir yükseltme oluyor. Çağ atlamış olursunuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hoparlörle alakalı bir bilgi göremedim. Sanmıyorum olduğunu.

Bunun kıyasını 15binlik 20binlik IPS'lerle yaparsınız ancak hocam. Kontrastı IPS için pik değer. Renk gamutu keza mükemmel. Bu fiyat bedava kalıyor konudaki monitör için. Bence al geç yakında fiyatı şişer.
Şunu merak ettim şuan bendeki monitör Lenovo legion Abdullah bey zamanında tanıttı model 1080p 165 hz acaba fark yaşar mıyım renk olsun parlaklık olsun hiç 2k kullanmadım birde 300hz

Şunu merak ettim şuan bendeki monitör Lenovo legion Abdullah bey zamanında tanıttı model 1080p 165 hz acaba fark yaşar mıyım renk olsun parlaklık olsun hiç 2k kullanmadım birde 300hz
Hocam fazlasıyla yaşarsınız.

O monitörün paneli çok eski bunun yanında fosil kalıyor.

Benim aklıma takılan servisiydi yetkili firma indeks bilgisayarmış bu firmayla ilgili sorun yaşayan var mı

Kimse belirtmemiş tüm redditde aynı sorun olmuş 3-4 ay sonra flicker ve siyah ekran sonra da monitör ölmüş. Aşırı fazla gördüm bu sorunu.
Hocam fazlasıyla yaşarsınız.

O monitörün paneli çok eski bunun yanında fosil kalıyor.

@Tayfunns hocam ortalık karışmış sanırım bu monitör nasıl? ktc ye karşı çok ön yargım yok o kadar ama benim sistem full siyah bu beyaz tek eksi o birde taksit seçeneği kısıtlı :) ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL5A mı bu mu?

@Tayfunns hocam ortalık karışmış sanırım bu monitör nasıl? ktc ye karşı çok ön yargım yok o kadar ama benim sistem full siyah bu beyaz tek eksi o birde taksit seçeneği kısıtlı :) ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL5A mı bu mu?
KTC daha iyi. Ama siz Asuscu olduğunuz için Asus alabilirsiniz o da güzel.

KTC daha iyi. Ama siz Asuscu olduğunuz için Asus alabilirsiniz o da güzel.
asuscuyum demedim hocam ben :D sadece güvenilir marka önceligim var dedim :) peki hocam bu baska yerlerede eklenirmi hb ye amazona falan taksit isi cok sıkıntı burda

Geri