🔥İndirim KTC H27T22C 27 İnç 2K 180 Hz IPS 6.623 TL

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,294
En F/P monitör diyebilirim. Fiyatının çok üstünde bir paneli var öyle ki 10.499 TL'e satılan Asus Rog Strix XG27ACS ile yarışıyor. KTC Çin'de çok popüler bir üretici ve Samsung gibi markalara bile panel üretiyorlar. Türkiye pazarına yeni girdikleri için bukadar ucuza sattıklarını düşünüyorum.

Panel bilgileri için teşekkürler. @Tayfunns

Bunun 2k 100HZ versiyonu var. 4.600tl ye denk gelmişti, paneli cok başarılı buldum bende.

Bu model olsaydı alırdım.

Son düzenleme:
Hocam, bende bu model var: https://www.asus.com/tr/displays-desktops/monitors/gaming/vg248qg/. Çoğunlukla mmorpg oynuyorum, nadiren de moba ve fps . 2K monitörü film izlemek için almayı düşünüyorum. TN Panelde de film çok keyifli olmuyor. Bence 2200 TL fark vermeye gerek yok gibi, ne dersiniz?
Yan monitör olarak kullanıp dediğiniz gibi sadece dizi film izleyecekseniz alınır. Oyunda oynuyorum demişsiniz 100 Hz ve gecikme değerlerinden dolayı oyun için gitmez.

Tekrar lenovo r27qe indirimi beklemek gerekli gibi paneli Asus XG27ACS den çok çok daha iyi. Tekrar 7 / 7.5 bandına düşerse tavsiye ederim.

Tekrar lenovo r27qe indirimi beklemek gerekli gibi paneli Asus XG27ACS den çok çok daha iyi. Tekrar 7 / 7.5 bandına düşerse tavsiye ederim.
Hepsiburada'da stok bitti. Tekrar girer mi bilinmez. Medimarkt hariç kurumsal satıcısı yok sanırım şuan. Tekrar gelirse en iyi monitör Lenovo.

Geri