KTC H27T22C alınır mı

Saitama42

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba,
Bu monitörde çok kararsız kaldım. Genelde hikayeli oyunlar oynuyorum. Laptop a bağlamak için 7500 TL fiyatıyla bu monitörü tercih etmeli miyim yada başka önereceğiniz bişey var mı? Va ıps gibi takıntılarım ve bilgim yok açıkçası. MSI MAG 274CQF da biraz ilgimi çekti. Konuyla ilgili yardımları beklerim.

Merhaba,
Bu monitörde çok kararsız kaldım. Genelde hikayeli oyunlar oynuyorum. Laptop a bağlamak için 7500 TL fiyatıyla bu monitörü tercih etmeli miyim yada başka önereceğiniz bişey var mı? Va ıps gibi takıntılarım ve bilgim yok açıkçası. MSI MAG 274CQF da biraz ilgimi çekti. Konuyla ilgili yardımları beklerim.
Ktc nin h25 (1080p) versiyonunu kullanıyorum laptopla beraber. Çok memnunum.

Merhaba,
Buna da bir göz atın isterseniz

@Tayfunns hocamın yorumuna bakın farklı konularda var gayet alınası gayet iyi bir monitör

Kuponla indirimle flan N11 de dey elektronik satıcısında 5.200 TL ye denk geliyor. Kendimce hikayeli oyunlar ve film dizi için flan alınabilir mi aşağıdaki ürün? Bu fiyata 2 k monitör yok.

Geri