Kuba TK03 hakkında fikir

dolaroldu8tl

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,669
Bütçe
60000
B ehliyet alıyorum ve motor alacağım. A2 ehliyet için biraz beklemem gerekiyor maddi durumdan dolayı. Ruhsatta 50CC hangi motorları önerirsiniz. Aklımda tk03 var. TK03 için ne düşünceleriniz var?

Hocam bence ehliyetinizi alın sonra ona göre motor bakın min 125cc evet tk03 kitle 125 yapıyorlar da beygir hala çok düşük 5 falan olması lazim rampalarda bayılır

B ehliyet alıyorum ve motor alacağım. A2 ehliyet için biraz beklemem gerekiyor maddi durumdan dolayı. Ruhsatta 50CC hangi motorları önerirsiniz. Aklımda tk03 var. TK03 için ne düşünceleriniz var?
Aktif araba kullanmayacaksanız önce A2 alın sonra B alırsınız ben öyle yapmıştım şahsen. 50cc motorla uğraşmaya değmez.

Ehliyet alıp drift l almak çok daha mantıklı o motordansa

Hocam bence ehliyetinizi alın sonra ona göre motor bakın min 125cc evet tk03 kitle 125 yapıyorlar da beygir hala çok düşük 5 falan olması lazim rampalarda bayılır
Güçten daha önemli konular var, moped sınıfı otoyollara giremiyor, hız sınırları motosiklet sınıfından düşük, ek olarak trafik sigortasından muaf oldukları için olası bir kaza durumunda size %25 kusur bile yazsa karşı tarafın hasarını karşılamak size büyük masraf açacaktır.

Güçten daha önemli konular var, moped sınıfı otoyollara giremiyor, hız sınırları motosiklet sınıfından düşük, ek olarak trafik sigortasından muaf oldukları için olası bir kaza durumunda size %25 kusur bile yazsa karşı tarafın hasarını karşılamak size büyük masraf açacaktır.
Haklısınız hocam bunlar da var

aktif olarak kullanıyorum 2023 model 125cc karbüratör pz27 katalizör iptal dişliler 15 42 şekilde motor 2 kişi çok rahat yokuş çekiyor hiç yolda bırakmadı 1800km yoğun kullandım banamısın demedi motor kesinlikle öneririm ama sigorta olmadığı için kaza yapmamaya özen gösterin drift l mi tk03 mü tk03 kesinlikle aman aman farkları yok zaten yedek parçasıda var motorun 50cc diye geçiyor diye küçümsenecek bir şey değil

Geri