Küçük mouse problemi g300s g102

HVKK

80+
Reaksiyon skoru
7
1 ay önce logitech g300s aldım ama pişman oldum gerek sert plastik kablonun verdiği rahatsızlık olsun gerek küçücük boyuna rağmen kambur tasarımı çok rahatsız edici bir mouse. Logitech g102 de çok fazla önerilen bir mouse ama aynı şekilde bu da küçük bir mouse ve fps oyunları oynamak isteyenler için uygun olduğunu düşünmüyorum.
Sorum şu rampage marka bir mouse vardı ne kadar rahat konforlu olsada ömürleri az oluyor, fiyatı 200-300 tl aşmadan büyük ele uygun ve parmak destekleri olan kaliteli bir mouse öneriniz varmıdır yoksa yine rampage yada gamepowera mı yönelmeliyim ?

Küçük mouse FPS oyunları için uygun değildir diye bir şey yok, elin küçükse küçük mouse büyükse büyük mouse kullanırsın. Genelleme yapman doğru olmamış, kendin için konuşmuşsun.
Bütçen için Rival 3 öneririm.

1 ay önce logitech g300s aldım ama pişman oldum gerek sert plastik kablonun verdiği rahatsızlık olsun gerek küçücük boyuna rağmen kambur tasarımı çok rahatsız edici bir mouse. Logitech g102 de çok fazla önerilen bir mouse ama aynı şekilde bu da küçük bir mouse ve fps oyunları oynamak isteyenler için uygun olduğunu düşünmüyorum.
Sorum şu rampage marka bir mouse vardı ne kadar rahat konforlu olsada ömürleri az oluyor, fiyatı 200-300 TL aşmadan büyük ele uygun ve parmak destekleri olan kaliteli bir mouse öneriniz varmıdır yoksa yine rampage yada gamepowera mı yönelmeliyim ?
G102 aslında o kadar da küçük değil.

Küçük mouse FPS oyunları için uygun değildir diye bir şey yok, elin küçükse küçük mouse büyükse büyük mouse kullanırsın. Genelleme yapman doğru olmamış, kendin için konuşmuşsun.
Doğru kendi deneyimlerime yönelik fikrimi söyledim zaten FPS oyunlarında kesin doğru diye bişey yoktur mouse tutuş şeklinden mouse padine oynayış stiline kadar birçok değişken vardır. Benim söylemek istediğim şey ele oturan parmak destekleri olan mouselar kontrol etme açısından avantaj sağlar. Bu forumlarda sürekli önerilen dümdüz küçük mouseların kontrol etme açısından dezavantajı var.

Doğru kendi deneyimlerime yönelik fikrimi söyledim zaten FPS oyunlarında kesin doğru diye bişey yoktur mouse tutuş şeklinden mouse padine oynayış stiline kadar birçok değişken vardır. Benim söylemek istediğim şey ele oturan parmak destekleri olan mouselar kontrol etme açısından avantaj sağlar. Bu forumlarda sürekli önerilen dümdüz küçük mouseların kontrol etme açısından dezavantajı var.
G102 ergonomik olarak çok iyi bir mouse, G300S için haklısın rahatlık konusunda çok kötü.
Parmak koyma yeri olan mouselar tasarım olarak genelde kaba duruyor ve ağır oluyor, hafif olması önemli FPS oyunları için.

G102 aslında o kadar da küçük değil.
G102 ergonomik olarak çok iyi bir mouse, G300S için haklısın rahatlık konusunda çok kötü.
Parmak koyma yeri olan mouselar tasarım olarak genelde kaba duruyor ve ağır oluyor, hafif olması önemli FPS oyunları için.
Benim elimin uzunluğu 18cm benime elime g102 olur değil mi?

Rival 3 ağırlık konusunda bilgin var mı

Rival 3 ağırlık konusunda bilgin var mı
77 gram.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.vatanbilgisayar.com/logitech-m100-optical-mouse-white-.html
mesala g102 bu mousa çok benziyor ve bu mouse gündelik kullanım için uygun bir mouse aradaki sensör farkımı g102 yi oyuncu mouseu yapıyor demek istediğim buydu
Dostum önemli olan görüntüsü değil zaten, G102 sensör olarak çok daha üstün.
Oyuncu mouselarında en önemli etken sensördür zaten.

77 gram.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum önemli olan görüntüsü değil zaten, G102 sensör olarak çok daha üstün.
Oyuncu mouselarında en önemli etken sensördür zaten.
Rival 3 sensörü iyi mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,474
Üyeler
190,753
Son üye
ZirtapoS
Geri