beyler lütfen bana yardım etsin 6 yıl önce youtube kanalı açmıştım mal gibi velet videoları çekmiştim şu an liseye gidiyorum şu an bulmaya başladılar bile nasıl kapatabilirim şeyleri bilmiyorum hesabımı unuttum lütfen beyler
mail falan atsam diyorum bulamıyorum destek mailiniBen de facebook ile tüm irtibatımı kapattım o kadar rapor göndermeme rağmen kapatmadılar
Boşver diyeceğim de eğer çok ciddi bir durum yoksa. Eğer ciddi bir durum varsa yani bu dışlanma seviyesine falan gelirse o zaman hesabı bir şekilde bulman lazım biz yardımcı olamayız.
Hesap şifresi yoksa giremezsin. Geçmiş olsun.beyler lütfen bana yardım etsin 6 yıl önce youtube kanalı açmıştım mal gibi velet videoları çekmiştim şu an liseye gidiyorum şu an bulmaya başladılar bile nasıl kapatabilirim şeyleri bilmiyorum hesabımı unuttum lütfen beyler
hesap 1900 doğumlu değilse mantıklıHa bak 13 yaş altı kısıtlaması geldi ya başka hesaptan raporla kanalı, eğer umursarlarsa kapatırlar belki.
inşallah değildir deneyeceğimhesap 1900 doğumlu değilse mantıklı
şey mi denesem o velet videolardan birisinin gibi bir şey çekem başka kanala atayım kimliğime bürünüyor diyeyim ?Ha bak 13 yaş altı kısıtlaması geldi ya başka hesaptan raporla kanalı, eğer umursarlarsa kapatırlar belki.
Onu da bulurlarsa daha fazla rezil olmaz mısın ki.şey mi denesem o velet videolardan birisinin gibi bir şey çekem başka kanala atayım kimliğime bürünüyor diyeyim ?
hüğğğ ya of şimdi youtube amerika'ya mail attım bakalım ne olacakOnu da bulurlarsa daha fazla rezil olmaz mısın ki.
Ben de çekmiştim eskiden ama ürün incelemeleri fln güzel şeyler vardı.
Sonradan bütün videoları gizliye aldım ama hepsi anı olarak duruyor.
E posta biliyosan belki şifremi unuttum falan deneyebilirsin bulunca da videoları gizliye al veya kaldırbeyler lütfen bana yardım etsin 6 yıl önce youtube kanalı açmıştım mal gibi velet videoları çekmiştim şu an liseye gidiyorum şu an bulmaya başladılar bile nasıl kapatabilirim şeyleri bilmiyorum hesabımı unuttum lütfen beyler
Bence uğraşma bulurlarsa bulsunlar nolcak sanki her şeyi neden bu kadar takıyorsunuz forumda bana bir sürü eleştiri geliyor umrumda mıbeyler lütfen bana yardım etsin 6 yıl önce youtube kanalı açmıştım mal gibi velet videoları çekmiştim şu an liseye gidiyorum şu an bulmaya başladılar bile nasıl kapatabilirim şeyleri bilmiyorum hesabımı unuttum lütfen beyler