Küçükken____________Sanıyordum

Annem=
Oğlum fasulye nohutun abisi barbunyanın kardeşi bunların hepsi akraba pırasa bunların teyzesi patlıcan yeğenleri ıspanak da halaları.
7 ceddini yedik demek ha :D

Dostlar Sizden Yukarıdaki Boşluğu Doldurmanızı İstiyorum Bu Sayede Eğlenebiliriz Siz Küçükken Neleri Neler Sanıyordunuz Bunları Yazın Ben Küçükkne Soğuk Kanlıyı Kanının Rengi Mavi Ve Kanının Sıcaklık Derecesinin Düşük Yani Soğuk Sanardım Bakalım Siz Neleri Neler Sanıyorsunuz
küçükken kaza namazını kaza yapılınca kılınıyor sanıyordum :D :D :D

Dostlar Sizden Yukarıdaki Boşluğu Doldurmanızı İstiyorum Bu Sayede Eğlenebiliriz Siz Küçükken Neleri Neler Sanıyordunuz Bunları Yazın Ben Küçükkne Soğuk Kanlıyı Kanının Rengi Mavi Ve Kanının Sıcaklık Derecesinin Düşük Yani Soğuk Sanardım Bakalım Siz Neleri Neler Sanıyorsunuz
hayat zevkli sanardım

Kasadaki intel core çıkartmasını o kırtasiyelerde satılan hocamızın aldırdığı stickerlerden zannedip, o çıkartmanın üstündeki mavi rengide sırf mavi olduğu için severdim. intel nedir bilmiyodum, bir bilgisayar parçası, sadece kasa ve o çıkartmadan ibaret diyordum.

Her yeni kişi doğduğunda nüfus tabelasının değiştirildiğini sanıyordum.

Bedava kelimesinin aşırı pahalı bir şey olduğu dondurma bedava dediklerinde
çok pahalı alamam diye reddediyordum xD

4 MB'a GTA V indirebileceğimi sanıyordum.

Selena'da ki iyilik tanrısını Allah zannediyodum Allah affetsin

Doların her zaman 2, Euronun her zaman 3 olacağını sanıyordum :(

Geri