Kulaklık önerisi 2000₺

emrede00

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
334
Bütçe
2000
Selam arkadaşlar

Razer BlackShark V2 X almıştım. Oyunlarda, özellikle ses kasarken oldukça işimi görse de, birkaç ciddi sıkıntısını fark ettim.
Müzik dinlerken ses kalitesi pek tatmin etmedi (vasatın biraz altında), ayrıca 30 dakikadan fazla taktığımda kulaklarımı oldukça ısıtıp terletiyor. Resmen kulaklarım yağ salgılıyor 😕.

Valorant, CS2 gibi oyunlarda iş görecek baslı SteelSeries gibimsi kulaklık arıyorum mikrofon kalitesi önemsiz bu arada kulağım rahat etsin sesimi kasayım kaliteli ses olsun yeterli.
Şimdi 2000 TL civarında (3-4 bine kadar çıkabilir, eğer gerçekten F/P açıısından çok iyiyse), tercihen kablosuz (Bluetooth değil, dongle’lı), rahat, sıcak basmayan ve ses kalitesiyle de üzmeyecek bir kulaklık önerir misiniz?

Şimdiden teşekkürler

İyzico + parolapara ile alırsan atk Mercury 1700₺ ye düşüyor normal alırsan 2600₺ bakabilirsin memnunum ben.

İyzico + parolapara ile alırsan atk Mercury 1700₺ ye düşüyor normal alırsan 2600₺ bakabilirsin memnunum ben.

kampanya ile 3k 4k olsun 1 2 sene beni götürsün ya hocam gercekten sürekli kulaklık alıyorum artık bıktım tek sefer alacam bi tane kullanıcam

kampanya ile 3k 4k olsun 1 2 sene beni götürsün ya hocam gercekten sürekli kulaklık alıyorum artık bıktım tek sefer alacam bi tane kullanıcam
Cloud 3 bakabilirsin 4kydi en son

Cloud 3 bakabilirsin 4kydi en son

onuda gördüm ama başka bir şey arıyorum hocam ya kablolusu 3k olan kulaklık kablosuz 4 4.5 olunca dolandırılmış gibi hissediyorum bi usb dongle ile içine verici takmak ne kadar maliyetli olabilir tamam marka bu sonucta ama hyperx marka adına para vermişim gibi hissediyorum şu viper venom ramler kadar fp bir şey olsa performansı hem çok fena fiyatı hem çok ucuz tam böyle bir şey arıyorum yani

onuda gördüm ama başka bir şey arıyorum hocam ya kablolusu 3k olan kulaklık kablosuz 4 4.5 olunca dolandırılmış gibi hissediyorum bi usb dongle ile içine verici takmak ne kadar maliyetli olabilir tamam marka bu sonucta ama hyperx marka adına para vermişim gibi hissediyorum şu viper venom ramler kadar fp bir şey olsa performansı hem çok fena fiyatı hem çok ucuz tam böyle bir şey arıyorum yani
Yerinde olsam atk Mercury alıp geçerdim o zaman istediğin tüm özellikleri fazlasıyla karşılıyor başka fiyatını hakeden ürün bilmiyorum arctis novalar felan gereksiz pahalı. Corsairler sorunlu çoğu

Yerinde olsam atk Mercury alıp geçerdim o zaman istediğin tüm özellikleri fazlasıyla karşılıyor başka fiyatını hakeden ürün bilmiyorum arctis novalar felan gereksiz pahalı. Corsairler sorunlu çoğu

hocam bende kampanyayla 3k olsun malzeme kalitesi olarak ses kalitesi olarak vs bi tık daha iyi olsun istiyorum ya ucuza kacmak istemiyorum yani peki hafifliği nasıl kulaklığın 3-4 saat kalkmayınca ne seviye bayıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

razer blackshark v2 hyperspeed mi alsam acaba

hocam bende kampanyayla 3k olsun malzeme kalitesi olarak ses kalitesi olarak vs bi tık daha iyi olsun istiyorum ya ucuza kacmak istemiyorum yani peki hafifliği nasıl kulaklığın 3-4 saat kalkmayınca ne seviye bayıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

razer blackshark v2 hyperspeed mi alsam acaba
Biraz ağır geldi bana şahsen eski kulaklığimin içi boşdu herhalde
3-4 saat kullanmadım ben 30dk da bir felan çıkarıp takıyorum alışkanlık olmuş
Alınabilir indirime girmişti herhalde o bugün çok detaylı bilmiyorum özelliklerini ben

Geri