Neler Yeni

Yardım kulaklık önerisi acil

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
anıl özcoşkun
Bütçe
200
selamlar 200 tl ye kulaklık arıyorum aklımda James Donkey ve rampage comfort var bunlar alınır mı alınırsa hangisini almalıyım yada sizin önereceğiniz bir model varmı (james donkeyi aslında kulaklarıma büyük gelir diye almıyorum) yardımcı olursanız sevinirim

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
bende alırken ikisi arasında kalmıştım James Donkey çok büyük ve yorumları kötü diya almamıştım ramğage comfort aldım ama kablosu ne yaparsan yap dolandıkça dolanıyor bu şekilde git gide aşınıyor onun dışunda kulaklık kötü değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
anıl özcoşkun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende alırken ikisi arasında kalmıştım James Donkey çok büyük ve yorumları kötü diya almamıştım ramğage comfort aldım ama kablosu ne yaparsan yap dolandıkça dolanıyor bu şekilde git gide aşınıyor onun dışunda kulaklık kötü değil
comfort daha iyi diyorsun yani anladığım kadarı ile

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
comfort daha iyi diyorsun yani anladığım kadarı ile
yani evet yorumlara vb bakılırsa James Donkey hem kafaya fazla büyük hemde kalteli değil ama dediğim gibi rampage comforttada kablo sıkıntısı var sen karar ver

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
anıl özcoşkun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yani evet yorumlara vb bakılırsa James Donkey hem kafaya fazla büyük hemde kalteli değil ama dediğim gibi rampage comforttada kablo sıkıntısı var sen karar ver
anladım peki comfortu en ucuz nerde bulabilirim internette

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz

hepsiburada veya trendyolda mobilden 200 tl üstü alışverişe 50 tl indirim oluyordu hala devam ediyorsa en ucuzu bu oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,036
Üyeler
164,769
Son üye
beuzz
Top Bottom