pr0phet
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 418
Gaming.gen'de daha ucuz
Logitech G G733 Kablosuz RGB 7.1 Surround Ses Oyuncu Kulaklığı - Beyaz (981-000883) - Gaming.Gen.TR
KABLOSUZ ÖZGÜRLÜK
Gaming.gen'de daha ucuz
Arkadaşlar merhaba, kulaklık arıyorum her türlü oyunu oynuyorum. Özellikle valorant cs go darkorbit hogwarts tarzı oyunlar oynuyorum discord ve youtube kullanıyorum aktif olarak. Bütçe olarak sıkıntım yok ama çok abartılmadan hem kablolu hem kablosuz mikrofon seviyesi uzun ve kaliteli ses kaliteside iyi olacak şekilde kulaklık önerisi yapabilir misiniz? RGB delisi falan değilim olursa olur olmazsa olmaz![]()
öylesine attım ne hacım öylesine almayacağızöylesine atım
hocam ben hiç 3500tl ye kullaklık mı baktım benimki 1500 altıöylesine attım ne hacım öylesine almayacağız![]()
Hocam krem rengi ile siyah rengi arasında ne fark var? arasında baya fiyat farkı oynuyor![]()
Corsair HS70 PRO Wireless CA-9011211-EU Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair HS70 PRO Wireless CA-9011211-EU Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair HS70 PRO Wireless CA-9011211-EU Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah özelliklerini incele, 9.533,39 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
artcis 1 alınmaz![]()
SteelSeries Arctis 1 Wireless USB-C Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Arctis 1 Wireless USB-C Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Arctis 1 Wireless USB-C Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 3.249,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com