Yardım Kulaklık önerisii yardım

Cloud2 bence boşverin artık. Yerinizde olsam CoolerMaster MH752 alırdım. Arctis 5 zaten cloud2 den daha kötü deniliyor. MH752 nin tasarımıda cloud 2 ye göre daha rahat dışarıdada kullanılabilir.

Hiçbiri.
Fury X C2'den daha kaliteli.
hocam yanlış bilgi mi doğru bilgi mi tam dediğiniz bilmiyorum diğer forumlara da baktım çoğu kişi cloud 2 diyor ve düşünürsek de bir kulaklık 650tl şuan diğeri 800tl ve fury x kablosuz yani kablosuz daha pahalı olması lazımken hyperx kablolu 800tl yani daha iyi olması gerekmez mi ?

hocam yanlış bilgi mi doğru bilgi mi tam dediğiniz bilmiyorum diğer forumlara da baktım çoğu kişi cloud 2 diyor ve düşünürsek de bir kulaklık 650tl şuan diğeri 800tl ve fury x kablosuz yani kablosuz daha pahalı olması lazımken hyperx kablolu 800tl yani daha iyi olması gerekmez mi ?
Hayır, attığım konuyu okursanız daha iyi anlarsınz.

hocam link atar mısınız

Aklımda bu kulaklıklar var bu fiyatta sizce en iyisi hangisi önerileriniz neler?
https://www.akakce.com/kulaklik/en-...ofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,612960541.html önereceğim model bu ama illaki ikisinden birini alacaksan cloud 2 al derim birde benim önerdiğim kulaklıklağa bak kararını ona göre ver cloud 2 de üzmez corsair void rgb elite üzmez kararı kullanım amacına en uygun şekilde ver derim bazı fanboylara uyma

Geri