Yardım Kulaklık önerisii yardım

Murathann

80+
Reaksiyon skoru
82

Aklımda bu kulaklıklar var bu fiyatta sizce en iyisi hangisi önerileriniz neler?

Aklımda bu kulaklıklar var bu fiyatta sizce en iyisi hangisi önerileriniz neler?
fps için kesinlikle cloud 2

Hiçbiri.
Fury X C2'den daha kaliteli.

başka öneriniz var mı yoksa cloud 2 alıyım mı ?
fury x al bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kablosuz istersen fury x de alabilirsin

fury cloud 2 den kalitelimi ? bilmediğimden soruyorum ama değildir diye düşünüyorum

hocam şuan bende corsair hs35 var yinede cloud 2 almalı mıyım çok çok daha iyi midir ?
cloud 2 den vazgeçtim sonradan fury x i hatırladım fury x daha kalitelidir hocam hemfe kablosuz

fury cloud 2 den kalitelimi ? bilmediğimden soruyorum ama değildir diye düşünüyorum
evet kaliteli bende cloud 2 kullanıyorum ama fury x cloud 2 nin kablolusundan daha güzel

cloud 2 den vazgeçtim sonradan fury x i hatırladım fury x daha kalitelidir hocam hemfe kablosuz

evet kaliteli bende cloud 2 kullanıyorum ama fury x cloud 2 nin kablolusundan daha güzel
iyimiş hiç beklemiyodum

başka öneriniz var mı yoksa cloud 2 alıyım mı ?
Fury X al.

Evet öyle.
https://forum.donanimarsivi.com/kon...-plus-detayli-karsilastirma-boeluem-2.176845/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,598
Üyeler
191,130
Son üye
mskemal
Geri