hocam yanlış bilgi mi doğru bilgi mi tam dediğiniz bilmiyorum diğer forumlara da baktım çoğu kişi cloud 2 diyor ve düşünürsek de bir kulaklık 650tl şuan diğeri 800tl ve fury x kablosuz yani kablosuz daha pahalı olması lazımken hyperx kablolu 800tl yani daha iyi olması gerekmez mi ?Hiçbiri.
Fury X C2'den daha kaliteli.
Hayır, attığım konuyu okursanız daha iyi anlarsınz.hocam yanlış bilgi mi doğru bilgi mi tam dediğiniz bilmiyorum diğer forumlara da baktım çoğu kişi cloud 2 diyor ve düşünürsek de bir kulaklık 650tl şuan diğeri 800tl ve fury x kablosuz yani kablosuz daha pahalı olması lazımken hyperx kablolu 800tl yani daha iyi olması gerekmez mi ?
hocam link atar mısınızHayır, attığım konuyu okursanız daha iyi anlarsınz.
hocam link atar mısınız
forum.donanimarsivi.com
https://www.akakce.com/kulaklik/en-...ofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,612960541.html önereceğim model bu ama illaki ikisinden birini alacaksan cloud 2 al derim birde benim önerdiğim kulaklıklağa bak kararını ona göre ver cloud 2 de üzmez corsair void rgb elite üzmez kararı kullanım amacına en uygun şekilde ver derim bazı fanboylara uyma![]()
HyperX Cloud Iı Gaming Headset Kablolu Oyuncu 4p5m0aa Kulaklığı - Fiyatı, Yorumları
HyperX Cloud Iı Gaming Headset Kablolu Oyuncu 4p5m0aa Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
SteelSeries Arctis 5 Wireless 2019 Edition Kablosuz Kulaklık 7.1 RGB Siyah Fiyatı - Trendyol
SteelSeries Arctis 5 Oyuncu Kulaklık - 7.1 Surround - PC ve PS Uyumlu - RGB Aydınlatma - Siyah Arctis5 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Aklımda bu kulaklıklar var bu fiyatta sizce en iyisi hangisi önerileriniz neler?