Yardım Kulaklık önerisii yardım

Cloud2 bence boşverin artık. Yerinizde olsam CoolerMaster MH752 alırdım. Arctis 5 zaten cloud2 den daha kötü deniliyor. MH752 nin tasarımıda cloud 2 ye göre daha rahat dışarıdada kullanılabilir.

Hiçbiri.
Fury X C2'den daha kaliteli.
hocam yanlış bilgi mi doğru bilgi mi tam dediğiniz bilmiyorum diğer forumlara da baktım çoğu kişi cloud 2 diyor ve düşünürsek de bir kulaklık 650tl şuan diğeri 800tl ve fury x kablosuz yani kablosuz daha pahalı olması lazımken hyperx kablolu 800tl yani daha iyi olması gerekmez mi ?

hocam yanlış bilgi mi doğru bilgi mi tam dediğiniz bilmiyorum diğer forumlara da baktım çoğu kişi cloud 2 diyor ve düşünürsek de bir kulaklık 650tl şuan diğeri 800tl ve fury x kablosuz yani kablosuz daha pahalı olması lazımken hyperx kablolu 800tl yani daha iyi olması gerekmez mi ?
Hayır, attığım konuyu okursanız daha iyi anlarsınz.

hocam link atar mısınız

Aklımda bu kulaklıklar var bu fiyatta sizce en iyisi hangisi önerileriniz neler?
https://www.akakce.com/kulaklik/en-...ofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,612960541.html önereceğim model bu ama illaki ikisinden birini alacaksan cloud 2 al derim birde benim önerdiğim kulaklıklağa bak kararını ona göre ver cloud 2 de üzmez corsair void rgb elite üzmez kararı kullanım amacına en uygun şekilde ver derim bazı fanboylara uyma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,598
Üyeler
191,130
Son üye
mskemal
Geri