Kulaklıkta ses sorunu

Reaksiyon skoru
13
arkadaşlar kulaklık 1 aylık havit 2002d bi kaç kere yere düştü bir şey olmadı şarkı dinlerken tek bir sorun olmamasına rağmen normal video izlerken arkadan tek tük sesler geliyor sesler bozuluyor bunlar nadiren oluyor ama oluyor aynı yeri hoporlorden de dinliyom sorun yok ne olmuş olabilir

eskiden bendede o sorun vardı sürücü sil yükle yapınca gittiydi gitmezse windows dan ses ayarlarından 24 bit 96k khz yap ozamanda düzeliyor kulaklığın desteklemiyorsa 16 bit 96k khz yi seç büyük ihtimalle geçiyor

Havit H2230D'de yaşadım aynı sorunu, garantiye gönderdim yenisini verdiler. Farklı bir cihazda dene, yine aynı sorunu yaşarsan garantiye gönder.

kablolu da olmasi cok garip... garantisi devam ediyorsa servise gondermelisin

eskiden bendede o sorun vardı sürücü sil yükle yapınca gittiydi gitmezse windows dan ses ayarlarından 24 bit 96k khz yap ozamanda düzeliyor kulaklığın desteklemiyorsa 16 bit 96k khz yi seç büyük ihtimalle geçiyor
nasıl yapacağım bulamadım ses denetim masasında 16 bit 4800hz yazıyor değişmiyor orası mı

knk seni rahatsız etmek istemiyorum ama tüm ses aygıtları diye bir yer yok win 10 kullanıyom
sorun değil hemen yazıcağım bakıp
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu videoda gösteriyor ama yaparken kulaklık pc ye bağlı olsun

bu videoda gösteriyor ama yaparken kulaklık pc ye bağlı olsun
bu şekilde değişmiyor az önce telefonda denedim bir sorun yoktu ama 10 dk falan taktım akşam 1 saat falan denicem

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-08-26 232816.webp
    Ekran görüntüsü 2025-08-26 232816.webp
    22 KB · Hit: 11
bu şekilde değişmiyor az önce telefonda denedim bir sorun yoktu ama 10 dk falan taktım akşam 1 saat falan denicem
normalde 16 bit 48khz de problem olmaması lazım sürücüleri sil yükle yap bende eskiden coolermaster ch331 vardı oda cızırtılı ses veriyordu sürücü sil yükle yapınca baya azaldıydı belki düzelir

normalde 16 bit 48khz de problem olmaması lazım sürücüleri sil yükle yap bende eskiden coolermaster ch331 vardı oda cızırtılı ses veriyordu sürücü sil yükle yapınca baya azaldıydı belki düzelir
kulaklığında fabrikasyon cızırtı yada parazitte olabilir oda bir ihtimal ama kesin değil

kulaklığında fabrikasyon cızırtı yada parazitte olabilir oda bir ihtimal ama kesin değil
cızırtı değil arada değişik sesler geliyor dip ses gibi değil değişik anlamadım belki garantiye veririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,464
Üyeler
184,630
Son üye
bozumcux2
Geri