Neler Yeni

Kur Korumalı Mevduat Hesabı Açtırmak İstiyorum.En Çok Faizi Hangi Banka Veriyor?

Akbank Mobili Yüklüyorum, Başvuru Yapıyorum. Sonra Şubeye Gidiyorum Doğru Mu Anladım ?
mobilden hesap açabiliyorsunuz diye biliyorum ama
şubeye gidip hesap açmanız daha çabuk olabilir.

Önce hesap açıyorsunuz.
Hesabınıza parayı yatırıyorsunuz
Sonra mobilden kur korumalı hesap açıyorsunuz.

Arkadaşlar Kur Korumalı açtırmak istiyorum. 18 yaşındayım. Hangi Bankayı Önerirsiniz ? İlk banka hesabım olacak bu arada.
Müslüman isen faiz haram. Git altın al. Faizle falan uğraşma. Müslümansan diyorum bak. Değilsen uyarmam

Arkadaşlar Kur Korumalı açtırmak istiyorum. 18 yaşındayım. Hangi Bankayı Önerirsiniz ? İlk banka hesabım olacak bu arada.
Ben bundan 2 yıl önce baktıydım bana mantıksız geldiydi ondan dolayı normal hesap açıp ettim yüzde bilmem kaç ın altında artarsa parana çok fazla etkisi olmuyordu veya hiç etkisi olmuyordu tam bilen biri beni aydınlatırsa sevnirim tam net hatırlamıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Müslüman isen faiz haram. Git altın al. Faizle falan uğraşma. Müslümansan diyorum bak. Değilsen uyarmam
Doğru fakat şu devirde benim açımdan yorumluyorum tamamen kendi fikrim paranın helalliği kısmı tartışılır durumda aileyi geçindirmek için çalışan birinin alın terinin alamadığı para tartışılır helal yada haramlığı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,088,864
Üyeler
173,083
Son üye
Not Important
Geri