Neler Yeni

Kurban bayramı indirimi

Amelih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet melih
Arkadaşlar ben sistem alacağım bayramda indirim olur dedi herkes. Bende o yüzden beklemiştim ama şuan düne göre %10 zamn koymuş çoğu yer. Acaba diğer günlerde indirim koymak için mi yapıyorlar bunu? Bilgisi olan daha önceden tecrübesi olan aydınlatabilir mi. Not bütçem 16.000 max monitör dahil. 6600 xtli sistem istiyorum.

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,331
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
Dolar yükseldiği için fiyatlar yükseldi. Yapılan ön görü doların sınırı aşıp rekor kıracağını söylüyor. Bundan dolayı firmalarda çok büyük bir indirim bekleme, anca ellerinde stok fazlası olan ürünlerin indirimi olur. Onu da sürekli takip etmek lazım. Hemen bitiriyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berk Yekedüz
Malum ekonomik şartlar dolayısıyla artık yukarı yönlü bir artış söz konusu olur diye diye düsünüyorum ben hocam geçenlerde pchocasının 3070 ekran kartlı mükemmel bi sistemi vardı bütçeenizi artırısanız onu almanızı öneririm.

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
755
İsim
Caner
Arkadaşlar ben sistem alacağım bayramda indirim olur dedi herkes. Bende o yüzden beklemiştim ama şuan düne göre %10 zamn koymuş çoğu yer. Acaba diğer günlerde indirim koymak için mi yapıyorlar bunu? Bilgisi olan daha önceden tecrübesi olan aydınlatabilir mi. Not bütçem 16.000 max monitör dahil. 6600 xtli sistem istiyorum.
Bugün vok giriş orta seviye sistem cikaricakmis 19:30 da video gelicek ona bak istersen ama rx6600xt giriş orta seviyesini geçiyor.

Amelih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet melih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Malum ekonomik şartlar dolayısıyla artık yukarı yönlü bir artış söz konusu olur diye diye düsünüyorum ben hocam geçenlerde pchocasının 3070 ekran kartlı mükemmel bi sistemi vardı bütçeenizi artırısanız onu almanızı öneririm.
O zaman bu 3-4 günde alayım ya. Aslında elimde kötü bir sistem var monitörle beraber onu 2-3kya okutursam iyi bir sey alırım gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,648
Üyeler
159,374
Son üye
yuvbhjsat976
Top Bottom