Kürdistan diye bir yer varmı?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yani kürtsen benim sorunum değil, tüm Kürtlere de bir şey demiyorum yanlış anlaşılmasın. Doğru Kürt Türktür, kardeşimizdir. Ben senin gibi arkadaşlara kürt derim.
Ben kürt değilim knk türküm ama senin bir iguana olduğun anlaşıldı derhal terk et burayı !

Devlet olarak yok sadece özerk bölge var Kürdistan Bölgesel Yönetimi diye geçiyor eyalet yani ara sıra görüşmeler yapıyor Türkiyeyle.

Kürdistan diye bir yer var mı?
Yok bitti...

Puahahah, beni benim forumumdan Türklüğe layık olmayan k*rdistan bozuntusu kovuyor.
Sen nerden bu formun sahibi oluyorsun kaldıki türklüğe senin gibi birimi layık? İnsanları aşağlamayı sevmem ama profilinde o adam olanlar hariç ajsjdkskdkfjjf
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Irak ile olan sınır kapısını kürdistan sınır kapısı olarak lanse etmeden belli tarfsız olduğun.
Nerden vurucağını şaşırmışsın knk ahhsshhshs oradaki bayrağada Irak bayrağı demezsin umarım

Sen nerden bu formun sahibi oluyorsun kaldıki türklüğe senin gibi birimi layık? İnsanları aşağlamayı sevmem ama profilinde o adam olanlar hariç ajsjdkskdkfjjf
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nerden vurucağını şaşırmışsın knk ahhsshhshs oradaki bayrağada Irak bayrağı demezsin umarım
Lan sen nasıl türksün ***. Türk dediğin k*rdistan ın lafını ağzına almaz. Sen olsa olsa ermeni kırması falansındır. Dalga geçmemem için türk olduğunu söylediysen kürt olduğunu açıkça söyle de rahat uyku çekeyim.

Lan sen nasıl türksün ***. Türk dediğin k*rdistan ın lafını ağzına almaz. Sen olsa olsa ermeni kırması falansındır. Dalga geçmemem için türk olduğunu söylediysen kürt olduğunu açıkça söyle de rahat uyku çekeyim.
Git önce profilini değiştir sonra konuşalım olurmu paşam

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri