nakilde almıyorlar hocam ben vdsl den geçtim fibere almadılar kuruş istemediler ama özel port onu bir türknet yetkilisine sorman daha iyi olur ve özel port tam olarak ne oluyor anlayamadım dostun onuda bir net açıklarsan harika olurYeni kiraladığımız evde altyapı ve portlar kuruluydu. Eski kiracı internet kullanıyordu.
Bina yeni, kurulum ekibi sadece internet odasında özel port açmış. Bunun için kurulum ücreti alınıyor mu?
Bağlantılar mevcut evde internet kullanılmaktadır ama biz yeni başvuru yapıyoruz dedim. Kurulum ücreti alınacaktır, bu kişiye özel port başkası bağlanamaz dedi. Fazla uğraşmadım.nakilde almıyorlar hocam ben vdsl den geçtim fibere almadılar kuruş istemediler ama özel port onu bir türknet yetkilisine sorman daha iyi olur ve özel port tam olarak ne oluyor anlayamadım dostun onuda bir net açıklarsan harika olur
halihazırda evde kurulu bir modem var mı?Bağlantılar mevcut evde internet kullanılmaktadır ama biz yeni başvuru yapıyoruz dedim. Kurulum ücreti alınacaktır, bu kişiye özel port başkası bağlanamaz dedi. Fazla uğraşmadım.
Modem ayrı satın aldık, bir aydan fazla İnternet kullanmaktayım.halihazırda evde kurulu bir modem var mı?
şimdi şöyle izah edeyim eğer sıfırdan bir türknet aboneliği başlatacaksanız ve evdede bir operatörün interneti bağlıysa ondan demişler onu kurulum ücreti ödeyeceksiniz bilginiz olsun ödetiyorlar birde bu ikinci hat olayı var ya ondan da ekstra ücretlendirme söz konusu olabilir onu müşteri hizmetleriyle konuşmanız en sağlıklısı olacaktırModem ayrı satın aldık, bir aydan fazla İnternet kullanmaktayım.
Bilgi için teşekkürlerşimdi şöyle izah edeyim eğer sıfırdan bir türknet aboneliği başlatacaksanız ve evdede bir operatörün interneti bağlıysa ondan demişler onu kurulum ücreti ödeyeceksiniz bilginiz olsun ödetiyorlar birde bu ikinci hat olayı var ya ondan da ekstra ücretlendirme söz konusu olabilir onu müşteri hizmetleriyle konuşmanız en sağlıklısı olacaktır
rica ederim dostumBilgi için teşekkürler