galiba ama sql siz de olursql ile falan mı
chatGPT den olmuyor bu farklı birazChatGPT'den yardım almayı dene
Sql'siz nasıl olmasını planlıyorsun , program kapatınca veri gitsin falan mı istiyorsungaliba ama sql siz de olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
chatGPT den olmuyor bu farklı biraz
visualstudio üzerinden form üzerine kodları teker teker eklemesi lazımChatGPT'den parça parça alıp birleştirmen lazım zaten sana direkt programı vermez.
ya çok bilmiyorum da hatta hiç bilmiyorum fakat not defterine felan kaydediyorlardı sankiSql'siz nasıl olmasını planlıyorsun , program kapatınca veri gitsin falan mı istiyorsun
iyide sql nasıl olucakvisualstudio üzerinden form üzerine kodları teker teker eklemesi lazım
sql server management studio' dan yeni database oluşturup verileri tutucağın tablolar oluşturup visualstudio' da kodunu yazacaksınya çok bilmiyorum da hatta hiç bilmiyorum fakat not defterine felan kaydediyorlardı sanki
Mesaj otomatik birleştirildi:
iyide sql nasıl olucak
ya işte bilmediğim için çıkmaza girdim cuma günü kütüphane programını hocaya vermem lazım fakat ben hiçbirşey bilmiyorumsql server management studio' dan yeni database oluşturup verileri tutucağın tablolar oluşturup visualstudio' da kodunu yazacaksın
murat yücedağ ın videoları yardımcı olabilir belkiya işte bilmediğim için çıkmaza girdim cuma günü kütüphane programını hocaya vermem lazım fakat ben hiçbirşey bilmiyorum
madem bilmiyorsun bölümde ne işin var ?ya işte bilmediğim için çıkmaza girdim cuma günü kütüphane programını hocaya vermem lazım fakat ben hiçbirşey bilmiyorum