Neler Yeni

Yardım KYK KREDİSİNİ YATIRIM İÇİN ALMAK MANTIKLIMI

Beguile

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Beguile
Arkadaşlar selam, KYK Kredisini yatırım için almak mantıklımı? 2 yıl aylık 2.000TL civarında para yatacak. Faizsiz şekilde okul bittikten 2 yıl sonra ödenecek. Bunu yatırım için almak mantıklımı? Hepsiylede yatırım yapmayacağım tabii.

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,318
İsim
Donald
neye yatıracağına ve nasıl bir yol izleyeceğine bağlı

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Tolga
Faizsiz olduğu için almamak mantıksızlık oluyor. Tr server gibi bir yerde paranın değerini koruması imkansız, işin sonunda para değer kaybedecek sen de değerliyken alıp değersizken ödemiş olacaksın. Fakat 2000tl ile ne gibi bir yatırım yapacaksın da getirisi olacak orası ayrı mesele.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ahmet Aykan Belin
Hocam bir arkadaşım vardı kyk alıyordu bir ayıyla altın alıyordu diğer ay yiyordu parayı yani 6ayını yerdi 6ay altın yapardı zehirdi benim o ara çok kafa almıyordu ama kyk almıştım şu an ödüyorum
o zaman 1500tl ye 3 kişi kira veriyorduk 2019 da 500tl kişi başı şimdi cips çikolata parası olarak ödüyorum valla ama enflasyon bilemezsin..

denizk44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
deniz koluaçık
Arkadaşlar selam, KYK Kredisini yatırım için almak mantıklımı? 2 yıl aylık 2.000TL civarında para yatacak. Faizsiz şekilde okul bittikten 2 yıl sonra ödenecek. Bunu yatırım için almak mantıklımı? Hepsiylede yatırım yapmayacağım tabii.
bu sene çıkan kyk şuan 3000 tl oldu aylık 3 k yatıcak ama seneyede zam gelicek onuda hesap etmek lazım ama kesinlikle almak mantıklı benim kuzen zamanında 1500 tl iken aldı ve o zaman güzel paraydı sadece o parayla geçiniyordu aile evindeydi çok gideri olmuyordu ama dışarıda harcıyordu yetiyordu ve şuan baktığında 35 k ödemesi var bu hiç bir şey 2 asgari ücret demek, kar etmek enflasyona bağlı bir şey ama 2 senelik okuyorsan kesin al ödersin 2 senede enflasyon çok değişmez ülkenin durumu iyiye gitse bile borcunu çok etkilemez.
Bende bu sene almaya başlıyacağım 2 senelik okuyorum bende, öneririm faizi yok üni hayatını daha kaliteli yaşarsın.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Mehmetcan İvrendi
Hocam zekanıza bağlı diyorsanız kafam zehir ve sabırlıyım evet he diyorsanızki TR'de NPC'yim kesinlikle tavsiye etmem

chade

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
chade
ihtiyacın olmamasına rağmen alınır. okul bittikten 2 sene sonra taksit taksit ödeyeceğin faizsiz tertemiz kredi. yani 4 sene sonra ödeyeceksin şu an aldığın parayı. 4 sene sonra belki de 1 asgari ücretle tamamen kapatılabilecek kadar az bir miktara dönüşür. ihtiyacın yoksa git dolar altın vs al yatırımın olur. ihtiyacın varsa zaten kullanırsın. bu devirde öğrenci kardeşlerin harbiden beş kuruş parası yok yani görüyoruz çevreden :d (ytd)

Top Bottom