19 Eylül'e kadar e devletten taahhütnameyi onaylaman gerekirdi onayladın mı?Kyk dan yurt kazandım sanirım otomatik kaydımi oluşturuyor onun dışında benim gidibde extra olarak evrak vermem gerekirmi
Onaylama islemi yapmadım sorun olurmu19 Eylül'e kadar e devletten taahhütnameyi onaylaman gerekirdi onayladın mı?
Ondan sonra yurda gideceksin. Yanında sadece 4 adet vesikalık götürmen yeter. Başka bir belge gerekmiyor. 5 dk de kaydını yapıyorlar.
kaydolmazsın o zaman. Yurt ücretinide ödemen gerek.Onaylama islemi yapmadım sorun olurmu
Hocam her yurtta aynı olmuyor başka belgelerde isteyebiliyorlar arayıp sormak en sağlıklısı.19 Eylül'e kadar e devletten taahhütnameyi onaylaman gerekirdi onayladın mı?
Ondan sonra yurda gideceksin. Yanında sadece 4 adet vesikalık götürmen yeter. Başka bir belge gerekmiyor. 5 dk de kaydını yapıyorlar.
Agam orneğin ben canakkalede kazandım oranın numarasını nereden bulabilirimkaydolmazsın o zaman. Yurt ücretinide ödemen gerek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam her yurtta aynı olmuyor başka belgelerde isteyebiliyorlar arayıp sormak en sağlıklısı.
googledaAgam orneğin ben canakkalede kazandım oranın numarasını nereden bulabilirim
E-Devletten başvuru sonuç sorgulama ekranında yurduna ulaşmak için link bırakıyorlar. Uğraşmak istemezsen yurt ismimi google'a yaz direktAgam orneğin ben canakkalede kazandım oranın numarasını nereden bulabilirim