Neler Yeni

L karnitin kullanılmalıdır ve nasıl kullanılır

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Alper Kaplan
L karnitin kardiyo için kullanılıyor.Kullanım miktarı toz veya sıvı fark etmez alacağınız sitede yazar.Pre ile l karnitin farklı amaçlarda kullanılıyor.L Carnitine yağ yakımını destekler pre ise anlık olarak vücuduna uyarıcıları aldığın için daha fazla performans sergiler(daha fazla pump daha fazla ağır kaldırma gibi).Tek tavsiyem beslenmeni ve antrenmanını güzel bir hale getirip creatine harici supplement kullanma.Kafana çok takma.Şu aralar çok fazla insta boy bilmem kaç years old türedi.Yok şu supplementi alın daha iyi olursunuz tarzında.Creatine tavsiye etme sebebim daha fazla su tutmanı sağlar.Dolaylı yoldan kilo alırsın ve kaldırdığın ağırlıklar artmaya başlar o kadar.Sadece 1-1.5litre daha fazla su tüketmelisin.(Normal bir insan 3 3.5litre su tüketmeli)

Dipnot:Her markadan supplement almamalısın, ne olduğu belirsiz hammadde kullanıp fahiş fiyata satma peşindeler.Cretaine için reflex hardline hiq olimp markalarına bakabilirsin
Hiq creatine kullanıyorum hocam protein olarakta bigjoy ve optimum gold whey var

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,994
İsim
Emir
Hiq creatine kullanıyorum hocam protein olarakta bigjoy ve optimum gold whey var
Creatine harici gerek yok.Daha yeni başlamışsın gerek yok protein tozu bcaa pre workout tarzında şeylere.Rica ediyorum boğma kendini böyle şeylerle.Kendim 14 15 yaşımdan beri ilgileniyorum şu an 18 yaşındayım.Aktif olarak devamlı kullandığım tek şey creatine.Eğer almak istersen d3 omega multivitamin alabilirsin.Omega 3 olarak hiq tavsiye ederim bütçeni aşarsa vitaminler sitesinden alablrsn

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Alper Kaplan
Creatine harici gerek yok.Daha yeni başlamışsın gerek yok protein tozu bcaa pre workout tarzında şeylere.Rica ediyorum boğma kendini böyle şeylerle.Kendim 14 15 yaşımdan beri ilgileniyorum şu an 18 yaşındayım.Aktif olarak devamlı kullandığım tek şey creatine.Eğer almak istersen d3 omega multivitamin alabilirsin.Omega 3 olarak hiq tavsiye ederim bütçeni aşarsa vitaminler sitesinden alablrsn
multivitamin haricj ikiside var hiq dan aldım zaten hocam sağolun tavsiyeleriniz için kreatin ve protein dışı kullanmayı düşünmüyordum okuldan sonra enerji düşüklüğü olduğu icin pre almıştım

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
alperen taha demir
Hocam daha çokta bir vücut yapamadım sonucta 3 ay anca oldu :D genetigimden dolayı biraz etli bir yapiya sahibim
Hocam 177 boy 81 kilo için %18 yağ oranı baya iyi ondan merak ettim

duayen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Attila Timur
kanka gerek yok ama illa kullanayım dersen, sen zaten pre kullanıyormuşsun 500 mg tablet karnitin alsan yeter. spora gitmeden önce preyle birlikte alsan sıkıntı olmaz.(ben haftada 3 gün kullanıyorum 500 mg marka hardline-daha etkili bir şey isterim dersen bigjoy thermonator portakallı tavsiye ederim)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,642
Üyeler
163,353
Son üye
hasanky
Top Bottom