L şekilli masa önerisi

Bathan_YT

80+ Silver
Reaksiyon skoru
733
Arkadaşlar bütçe en fazla 2500 TL yakında inşallah tüm sistemi alacam tek sıkıntı masa konusuydu şu aralar L masa kullanan çok kişi görüyorum ondan dolayı bana da önerir misiniz?

Yok. Kendin iki ayrı masa alıp L yapabilirsin.
Teşekkürler gene de emeklerin için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şahsen kullanıyorum. Memnunum. Kenarı sürgülü. Kısayıp uzayabiliyor. Sağ/sol opsiyonu var.

Benim aklımda https://www.hepsiburada.com/yasmak-...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.85.9 bu vardı sence nasıl

Son düzenleme:
2 güzel ve ortalama büyüklükte masa alıp birleştirebilirsiniz.

Hocam letgo ve 2. el satanların olduğu sitelere bakın birde isterseniz, belki size yakın yerlerde istediğiniz gibi masa satan kişiler vardır. Ben de böyle L masa arıyordum baktım internette bana göre çok pahalıydı letgodan temiz, çok az kullanılmış buldum. Şansınıza satan varsa bakın bakmadıysanız.
Ama sizin attığınız da baya güzel duruyor : )

Bence iki ayrı ve aynı dikdörtgen masayı alıp L yapmak daha mantıklı olur. L masa olup o fiyatlarda büyük seçenekler fazla yok.

Hocam letgo ve 2. el satanların olduğu sitelere bakın birde isterseniz, belki size yakın yerlerde istediğiniz gibi masa satan kişiler vardır. Ben de böyle L masa arıyordum baktım internette bana göre çok pahalıydı letgodan temiz, çok az kullanılmış buldum. Şansınıza satan varsa bakın bakmadıysanız.
Ama sizin attığınız da baya güzel duruyor : )
Teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bence iki ayrı ve aynı dikdörtgen masayı alıp L yapmak daha mantıklı olur. L masa olup o fiyatlarda büyük seçenekler fazla yok.
Onu da düşünüyorum şuan

Tavsiyem MDF bir masa tercihinde bulunmanız olur. Sunta ahşap gercekten kalitesiz çünkü. Kafanızdaki bir tasarımla cevrenizdeki marangozlar ile de görüşüp fiyat alabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,241
Üyeler
195,310
Son üye
pratikplan
Geri