Güzel ama daha büyüğü var mı acabaŞahsen kullanıyorum. Memnunum. Kenarı sürgülü. Kısayıp uzayabiliyor. Sağ/sol opsiyonu var.
MALM beyaz 151x65 cm çalıÅma masası - 70214192 | IKEA
MALM beyaz 151x65 cm çalıÅma masası - 70214192 ve birbirinden çeÅitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!www.ikea.com.tr
Bu modelin daha büyüğü yok. Kendin iki ayrı masa alıp L yapabilirsin.Güzel ama daha büyüğü var mı acaba
Teşekkürler gene de emeklerin içinYok. Kendin iki ayrı masa alıp L yapabilirsin.
Benim aklımda https://www.hepsiburada.com/yasmak-...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.85.9 bu vardı sence nasılŞahsen kullanıyorum. Memnunum. Kenarı sürgülü. Kısayıp uzayabiliyor. Sağ/sol opsiyonu var.
MALM beyaz 151x65 cm çalıÅma masası - 70214192 | IKEA
MALM beyaz 151x65 cm çalıÅma masası - 70214192 ve birbirinden çeÅitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!www.ikea.com.tr
İşte benim yukarıda attığın linkin aynısı ben de bunu düşünüyordumyasmak Siyah L Masa, Oyun Masası, L-tipi Bilgisayar Masası, Iş Istasyonu Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
yasmak Siyah L Masa, Oyun Masası, L-tipi Bilgisayar Masası, Iş Istasyonu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu güzelmiş.
TeşekkürlerHocam letgo ve 2. el satanların olduğu sitelere bakın birde isterseniz, belki size yakın yerlerde istediğiniz gibi masa satan kişiler vardır. Ben de böyle L masa arıyordum baktım internette bana göre çok pahalıydı letgodan temiz, çok az kullanılmış buldum. Şansınıza satan varsa bakın bakmadıysanız.
Ama sizin attığınız da baya güzel duruyor : )
Onu da düşünüyorum şuanBence iki ayrı ve aynı dikdörtgen masayı alıp L yapmak daha mantıklı olur. L masa olup o fiyatlarda büyük seçenekler fazla yok.