Neler Yeni

Laiklik mi şeriat mı?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Tabi geçmiş konulara dönersin şimdi.
Sen de tribüne oynayan bana altı boş şekilde sallayınca egonu tatmin eden birisin.

Ben 17 yaşında günde harcadığım her kuruşun hesabını yapan üniversitenin nasıl geçeceği konusunda endişesi olan normal bir lise öğrencisiyim. Salla anam salla ne de olsa kitleden övgü alacaksın?

Eski mesaj: Tek bir siyasi öge göster bana.
Yeni mesaj:Tek bir siyasi öge göster bana bu konuda.
Korkma sen, üniverstede cemaat yurdunda kalırsın. Tecavüz ederlersede bi kereden bişey olmaz diyen bakanlar, seninde haklarını ararlar.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,575
İsim
Mert Metshi
Laiklik tabii ki.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,443
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Sen benim ne düşündüğümü bilemezsin? Kendimi hiçbir zaman bu forumda o forumda tam açmadım. Kimseye açmadım. Asosyalin tekiyim.
1 kitap bile okumamış cahilim tekiyim de onu da söyle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Korkma sen, üniverstede cemaat yurdunda kalırsın. Tecavüz ederlersede bi kereden bişey olmaz diyen bakanlar, seninde haklarını ararlar.
Hocam tartıştığınız arkadaşın seviyesi o kadar düşük ki. Hayatında hiçbir kitap bile okumamış ama A haberden izleyip de geliyor böyle konular açıyor.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,443
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Sen okumuşsun da ne oluyor? Forumdaki yanıtlarından bir halt olmamış olduğunu anlıyorum. Hem 1 kitap okudum veya okumadım nereden biliyorsun?
Silicone'da ilk defa kitap okuyacam öneri verin diye konu açan bağnaz caner değil miydi? Yani sen. 🤣

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sen benim ne düşündüğümü bilemezsin? Kendimi hiçbir zaman bu forumda o forumda tam açmadım. Kimseye açmadım. Asosyalin tekiyim.
Hem 17 yaşında para hesabı yapıp, hemde yaşam şartlarının iyi olduğunu söyleyen insanların peşindeysen bence bi otur düşün.

Deki kendine ya ben kurstan kursa koşan, sosyal çevresi iyi, kendimi geliştirmek için opera tiyatro sinema gezen bi adamım ve üniversteyide rahatlıkla okuyacağım de. Bunları konuşamıyorsan eğer dininle, devletini birbirinden ayır.

Yaptığı yanlışsa, secdeden kalkmıyorsa bile yanlışsın diye tepki göster.

Yaptığı doğruysa, isterse nerde cami var bilmesine gerek yok. Çünkü 17 yaşında genç, geçim değil eğitim düşünmeli...!

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Silicone'da ilk defa kitap okuyacam öneri verin diye konu açan bağnaz caner değil miydi? Yani sen. 🤣
İlk defa "felsefe" kitabı okuyacağım. Felsefeyi unutma. Ama bir insan çok okumuşsa evet kültür ve ilim bakımından yüksek olabilir. Amma velakin sen benim yobaz olduğumu söyleyecek mevkide değilsin.
Cahil olduğunu bilmemek kadar üzücü bir durum yok.
Yeterli ilme sahip olmadığından binaenaleyh mesajlarının gözümde en ufak değeri yok. Şu an sana mesaj yazmamın ötürü belki biraz susarsın diye. En son engeli koyup geçeceğim.

Hem 17 yaşında para hesabı yapıp, hemde yaşam şartlarının iyi olduğunu söyleyen insanların peşindeysen bence bi otur düşün.

Deki kendine ya ben kurstan kursa koşan, sosyal çevresi iyi, kendimi geliştirmek için opera tiyatro sinema gezen bi adamım ve üniversteyide rahatlıkla okuyacağım de. Bunları konuşamıyorsan eğer dininle, devletini birbirinden ayır.

Yaptığı yanlışsa, secdeden kalkmıyorsa bile yanlışsın diye tepki göster.

Yaptığı doğruysa, isterse nerde cami var bilmesine gerek yok. Çünkü 17 yaşında genç, geçim değil eğitim düşünmeli...!
Konudan iyice ayrıldınız.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,443
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
İlk defa "felsefe" kitabı okuyacağım. Felsefeyi unutma. Ama bir insan çok okumuşsa evet kültür ve ilim bakımından yüksek olabilir. Amma velakin sen benim yobaz olduğumu söyleyecek mevkide değilsin.
Cahil olduğunu bilmemek kadar üzücü bir durum yok.
Yeterli ilme sahip olmadığından binaenaleyh mesajlarının gözümde en ufak değeri yok. Şu an sana mesaj yazmamın ötürü belki biraz susarsın diye. En son engeli koyup geçeceğim.

Konudan iyice ayrıldınız.
binaenaleyh yazınca kendimi bilgili hissederim goo broo skkrrttt
Çokta totomda engelle de kurtuluyum senin gibi imansızdan

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri