Neler Yeni

Laiklik mi şeriat mı?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
İslam'a göre laiklik çok zıttır ancak bu çağda laiklik destekliyorum he şeriat gelsin demiyorum ama islam devlet işlerine kadar karışan bir dindir ayıramazsın ama böyle hocalar böyle tarikatlar , Allahım peygamberim diyip dolandıranlar bitmeden bu olmamalı ve bu yüzden artık laiklik olmalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yanlış sözde şeriat din sömürülür gerçek şeriatı şuan kimse uygulamaz ve uygulanamaz anca suudi arabistanda zengimnleri zengin eden şeriat uygulanır.
Bende orda sözde şeriat demek istemiştim ama haklısın dediklerinden benim de anlatmak istediğim bu.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Laiklik net. Buarada şeriat gelirse takma sakal takarım.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Din dediğimiz şeyin insanın iç dünyasından ileriye gitmemesi gerektiğini düşündüğüm için laiklik diyorum.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Din dediğimiz şeyin, insanın iç dünyasından ileriye gitmemesi gerektiğini düşündüğüm için laiklik diyorum.
O zaman din uğruna ibadet yapılmasını yanlış mı buluyorsun?

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,035
İsim
eren tezer
Müslümanım ama ölene kadarda ülkemin şeriatla yönetilmesini istemem sonuna kadar arkasındayım.Aklını kullanmayı bilen zaten laik bir öneim olmasını ister Atamda öyle yaptıda bozan bozuklar utansın.Kurtuluş laikliktedir dinle devlet işleri bir araya girerse aha örnekleri var en yakınınıza bakın evet evet doğru yer

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Konu sahibi, bu tip her konusunda siyaset yapmayın diye uyarıda bulunuyor.

Fakat konulara bakınca siyaseti kendisinin yaptığı ortada.

Millete ben bişeyler biliyorum havası atmak için sürekli konu açıyor. Kimsenin dinini sorgulamak haddimiz değil. Fakat ülkenin haline bakmadan burda inançsızlar yazmasın demesi komik.

Dostum sen hükümet yandaşısın ve açıkça söylüyorum sana, menfaat peşindesin. Bu kadar zeki geçinen bi adam çıkıpta burda parti din yada şahıs savunmaz.Etrafında olup bitene bakar.Ayrıca madem müslüman ve adaletlisin. Ülkenin durumu çok iyi olsa, ama başındaki ateist olsa adamın icraatleri için güzel demezmisin. Hakkını yiyebilir misin.

Gerçi senin gibi çoğu arkadaş ekmeğine sürülen balın peşinde. Balı arıda bağışlasa olur. Ayıda kovanı kırıp çalsa olur sizin için.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Tek bir siyasi öge göster bana bu konuda.
Bütün arkadaşları, @Alexa nın profilinden açtığı tüm konuları ve içeriklerini okumaya davet ediyorum.

Mesaj içeriğini düzenleme...! Sen gayet iyi anladın ne dediğimi..! Delikanlı gibi eski haline getir mesajını.

Cemaat yurtlarında yaşanmış erkek çocuğa taciz olaylarını bile, bakın yurtdışındada olmuş diye yorumlayarak yumuşatmaya çalışan ahlak yoksunusun.

O çocuklardan biri erkek kardeşin olsaydı. Yurtdışındada oluyor, normal diyecekmiydin.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Bütün arkadaşları, @Alexa nın profilinden açtığı tüm konuları ve içeriklerini okumaya davet ediyorum.
Tabi geçmiş konulara dönersin şimdi.
Sen de tribüne oynayan bana altı boş şekilde sallayınca egonu tatmin eden birisin.
Ben 17 yaşında günde harcadığım her kuruşun hesabını yapan üniversitenin nasıl geçeceği konusunda endişesi olan normal bir lise öğrencisiyim. Salla anam salla ne de olsa kitleden övgü alacaksın?

Mesaj içeriğini düzenleme...! Sen gayet iyi anladın ne dediğimi..! Delikanlı gibi eski haline getir mesajını.
Eski mesaj: Tek bir siyasi öge göster bana.
Yeni mesaj:Tek bir siyasi öge göster bana bu konuda.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Tabi geçmiş konulara dönersin şimdi.
Sen de tribüne oynayan bana altı boş şekilde sallayınca egonu tatmin eden birisin.

Ben 17 yaşında günde harcadığım her kuruşun hesabını yapan üniversitenin nasıl geçeceği konusunda endişesi olan normal bir lise öğrencisiyim. Salla anam salla ne de olsa kitleden övgü alacaksın?

Eski mesaj: Tek bir siyasi öge göster bana.
Yeni mesaj:Tek bir siyasi öge göster bana bu konuda.
Dini bütün olman tabii ki saygımı kazanır. Sen bana çıkıpta besmele çekti diye bi adamın ülkeyi güzel yönettiği anlatmaya çalışırsan orda dur derim sana.

Kafanızdaki sığlıktan kurtulun artık.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,906
Üyeler
164,746
Son üye
Mustafa852