Neler Yeni

Laiklik mi şeriat mı?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,443
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
🙏 ✊🤟🤏

Günlük kavga dozunu aldın, ceza yemeden bırakma vakti.
Bunun gibileri gördükçe ülkenin haline acıyorum. Atalarıma acıyorum. Bu bağnazlar yok oluncaya kadar devam.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İlk defa "felsefe" kitabı okuyacağım. Felsefeyi unutma. Ama bir insan çok okumuşsa evet kültür ve ilim bakımından yüksek olabilir. Amma velakin sen benim yobaz olduğumu söyleyecek mevkide değilsin.
Cahil olduğunu bilmemek kadar üzücü bir durum yok.
Yeterli ilme sahip olmadığından binaenaleyh mesajlarının gözümde en ufak değeri yok. Şu an sana mesaj yazmamın ötürü belki biraz susarsın diye. En son engeli koyup geçeceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konudan iyice ayrıldınız.

İlk defa "felsefe" kitabı okuyacağım. Felsefeyi unutma. Ama bir insan çok okumuşsa evet kültür ve ilim bakımından yüksek olabilir. Amma velakin sen benim yobaz olduğumu söyleyecek mevkide değilsin.
Cahil olduğunu bilmemek kadar üzücü bir durum yok.
Yeterli ilme sahip olmadığından binaenaleyh mesajlarının gözümde en ufak değeri yok. Şu an sana mesaj yazmamın ötürü belki biraz susarsın diye. En son engeli koyup geçeceğim.

Konudan iyice ayrıldınız.
Siyaset yapıyosun diyorum. Hayır diyorsun konuların ortada.

Konularında hükümet yanlısı olduğun konulardan birinin, çocuğa tecavüz oldunu söylüyorum. Cevabın yok.

Maddiyattan bahsediyorsun. Gözlem yap diyorum. Cevap yok.

Ben konudan uzaklaşmadım. Sen ne konuştuğunu bilmiyorsun.

Bütün solcuları terörist ve dinsiz görmeniz kadar komik bi durum yok. Bence sen kendi hayat mücadeleni vermeye başlamadan. İnsanlara yaşadığı hayatı, güzel göstermeye çalışma.

Sen üniversteni oku, geç bu ülkeyi tekrar ayağa kaldır. Müslüman, ateist, gay yada eşcinsel ol. Ben senin arkandayım. Ama halkı fakirliğe itmenin adını laiklik koyarsan orası yalan olur.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,957
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Anladın sen jsmsnzkxn

Ablam bağnaz ne demek
bir inanca, bir düşünceye aşırı ölçüde bağlanıp ondan başkasını düşünemeyen, ondan başka her öğretiye, her inanışa karşı olan (kimse).

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,443
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Anladın sen jsmsnzkxn

Ablam bağnaz ne demek
Google'a yazsan çıkıyor diyecek kadar cahil bu işte.
Bir düşünceye aşırı derece bağlanmak, ondan başkasına itimat etmemek.

Hamza2343

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
kuzucuklarım
Laiklik çünkü şeriat bugünkü ihtiyaçları karşılayamaz, güncellenmesi lazım.
Nasılsa Bir İnsan Vücudu Güncellenmiyorsa Şeriatta Güncellenemez Şeriat Değil Biz Güncel Kalmadık Şeriat Din Kanunları Bizim İçinde Olduğumuz Heves Ve Zevk Yasası Sana Yemin Ederimki Allah Doğrudur Biz Onun Kullarıyız Ve Biz Allah Karşısında Korkmadan Şeriat Güncellensin Diyoruz Ne Kadar Üzücü Değilmi.

Laiklik mi şeriat mı?
Cevabınızı verirken "açıklama" ekleyin lütfen.
Lütfen soruyu sadece ve sadece Müslüman kullanıcılar tarafından yanıtlandırılsın.
(Müslüman olmayan kişilerin yanıtları değersizdir. Nedeni ise cevapları bellidir.)
Aşağıda Laikliği Savunanlar Kur'an-ı Kerimi Bir Kere Açıp Okumamış Cahiller. Evet Şeriat Zor Şeriat Çok Çok Zor bir şey Ama Buna Mecburuz Bizim Laiklik Seçimimiz Sadece Bu Dünya İçin Geçerli Öbür Dünyada Bir Sözümüzün Değeri Yok Öbür Dünyanın Anahtarı Laiklik Değil. Şeriat İslam Ve Müslümanlıktır. Toplum Berbat Oluyor Ve Bizde Aynı Şekilde Berbat Oluyoruz Daha Dün Namaz Oruç Tutan Ben Şu An Namaz Bile Kılmıyorum. Ve Ben Bu Yüzden Şu An Dinsizim Din Çok Zor Aşırı Zor Önemli Olan Başarabilmek Laiklik Diyenler Bitmicek Çünkü Onlar Kaybedenlerdir Ve Sizinde Kaybetmenizi İstiyorlar. Yorumlara Dikkat Etseniz Çoğunlukla İslam Düşmanı... Olması Gerekende Bu. Dini Olan Bir İnsanın Bu Tür Platformlarda İşi Olmaz. Bizide Kendilerine Benzetmeye Çalışıyorlar. İnanmayın Onlara.

Son düzenleme:

mesut3467

80+ Bronze
Bir konumda müslümanlar yazmasın onların sözlerinin değeri yok yazsam acaba ne tepki alırdım merak ediyorum. Sanırım büyük ihtimalle banlanirdim. Seni özel kılan ne?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,031,395
Üyeler
163,488