AtiIIa
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
goo broo skkrrttt
Günlük kavga dozunu aldın, ceza yemeden bırakma vakti.
goo broo skkrrttt
Bunun gibileri gördükçe ülkenin haline acıyorum. Atalarıma acıyorum. Bu bağnazlar yok oluncaya kadar devam.
Günlük kavga dozunu aldın, ceza yemeden bırakma vakti.
Bu bağnazlar yok oluncaya kadar devam.
İlk defa "felsefe" kitabı okuyacağım. Felsefeyi unutma. Ama bir insan çok okumuşsa evet kültür ve ilim bakımından yüksek olabilir. Amma velakin sen benim yobaz olduğumu söyleyecek mevkide değilsin.
Cahil olduğunu bilmemek kadar üzücü bir durum yok.
Yeterli ilme sahip olmadığından binaenaleyh mesajlarının gözümde en ufak değeri yok. Şu an sana mesaj yazmamın ötürü belki biraz susarsın diye. En son engeli koyup geçeceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Konudan iyice ayrıldınız.
Siyaset yapıyosun diyorum. Hayır diyorsun konuların ortada.İlk defa "felsefe" kitabı okuyacağım. Felsefeyi unutma. Ama bir insan çok okumuşsa evet kültür ve ilim bakımından yüksek olabilir. Amma velakin sen benim yobaz olduğumu söyleyecek mevkide değilsin.
Cahil olduğunu bilmemek kadar üzücü bir durum yok.
Yeterli ilme sahip olmadığından binaenaleyh mesajlarının gözümde en ufak değeri yok. Şu an sana mesaj yazmamın ötürü belki biraz susarsın diye. En son engeli koyup geçeceğim.
Konudan iyice ayrıldınız.
Anladın sen jsmsnzkxno yer ? ghcjnb
Ablam bağnaz ne demekBunun gibileri gördükçe ülkenin haline acıyorum. Atalarıma acıyorum. Bu bağnazlar yok oluncaya kadar devam.
Ona göre dinini GERÇEKTEN yaşayan herkes bağnaz.Ablam bağnaz ne demek
Ona göre sana göre beni ilgilendirmez ben kelimenin anlamını sormuştumOna göre dinini GERÇEKTEN yaşayan herkes bağnaz.
bir inanca, bir düşünceye aşırı ölçüde bağlanıp ondan başkasını düşünemeyen, ondan başka her öğretiye, her inanışa karşı olan (kimse).Anladın sen jsmsnzkxn
Ablam bağnaz ne demek
Google'a yazsan çıkıyor. 5 sn.Ona göre sana göre beni ilgilendirmez ben kelimenin anlamını sormuştum
Google'a yazsan çıkıyor diyecek kadar cahil bu işte.Anladın sen jsmsnzkxn
Ablam bağnaz ne demek
Hah şaşırmadım insanlara yobazlığını daha da gösterirsen yalnız kalmaya devam edersinAsosyalin tekiyim.
Ne bağırıyorsun?GERÇEKTEN
Nasılsa Bir İnsan Vücudu Güncellenmiyorsa Şeriatta Güncellenemez Şeriat Değil Biz Güncel Kalmadık Şeriat Din Kanunları Bizim İçinde Olduğumuz Heves Ve Zevk Yasası Sana Yemin Ederimki Allah Doğrudur Biz Onun Kullarıyız Ve Biz Allah Karşısında Korkmadan Şeriat Güncellensin Diyoruz Ne Kadar Üzücü Değilmi.Laiklik çünkü şeriat bugünkü ihtiyaçları karşılayamaz, güncellenmesi lazım.
Aşağıda Laikliği Savunanlar Kur'an-ı Kerimi Bir Kere Açıp Okumamış Cahiller. Evet Şeriat Zor Şeriat Çok Çok Zor bir şey Ama Buna Mecburuz Bizim Laiklik Seçimimiz Sadece Bu Dünya İçin Geçerli Öbür Dünyada Bir Sözümüzün Değeri Yok Öbür Dünyanın Anahtarı Laiklik Değil. Şeriat İslam Ve Müslümanlıktır. Toplum Berbat Oluyor Ve Bizde Aynı Şekilde Berbat Oluyoruz Daha Dün Namaz Oruç Tutan Ben Şu An Namaz Bile Kılmıyorum. Ve Ben Bu Yüzden Şu An Dinsizim Din Çok Zor Aşırı Zor Önemli Olan Başarabilmek Laiklik Diyenler Bitmicek Çünkü Onlar Kaybedenlerdir Ve Sizinde Kaybetmenizi İstiyorlar. Yorumlara Dikkat Etseniz Çoğunlukla İslam Düşmanı... Olması Gerekende Bu. Dini Olan Bir İnsanın Bu Tür Platformlarda İşi Olmaz. Bizide Kendilerine Benzetmeye Çalışıyorlar. İnanmayın Onlara.Laiklik mi şeriat mı?
Cevabınızı verirken "açıklama" ekleyin lütfen.
Lütfen soruyu sadece ve sadece Müslüman kullanıcılar tarafından yanıtlandırılsın.
(Müslüman olmayan kişilerin yanıtları değersizdir. Nedeni ise cevapları bellidir.)