ayyıldızz29
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 35
- İsim
- Emre Ayyıldız
Umarım ciddi yazmamışsınızdır.LAN şakamısın 2000tlye bilgisayar diziliyorlan dandirik bir sensör + 2 tane switchvar 2000tl ne ederi var bunun oyunu kendi kendinemi oynuyor böyle absürt markalarda yeni çıktı çinin mahsenlerinde yapılan 50gr geri dönüşüm plastik parçası
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Greewe Kardeşim 10. sayfaya kadar okuyabildim. Sana sabırlar diliyorum. Cahil cesareti bu olsa gerek. Üslup desen yok. Kendince karşısındakini küçümsüyor. İnsanlar bilmediği konularda nasıl bu kadar özgüvenli yazabiliyorlar anlamıyorum. En iyisi sensin Göktürk kardeşim. Ne diyor: 'çinin mahsenlerinden çıkmış dandirik ne olduğu belirsiz ilk ürünü 6 ay önce satmaya bağlamış borsaya girse 2m piyasa değeri olacak firma ile dünya markasını kıyaslıyorsun', 'LAN şakamısın 2000tlye bilgisayar diziliyorlan dandirik bir sensör + 2 tane switchvar 2000tl ne ederi var bunun oyunu kendi kendinemi oynuyor böyle absürt markalarda yeni çıktı çinin mahsenlerinde yapılan 50gr geri dönüşüm plastik parçası' Artık foruma yeni kural geldi beyler! Eğer 1000'den fazla mesajınız varsa üstelik bilgisayarcıda da çalıştıysanız her konuda bilgilisiniz demektir.
Son düzenleme: