Neler Yeni

Lamzu Atlantis Mini 2079 TL🔥🔥🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Emre Ayyıldız
LAN şakamısın 2000tlye bilgisayar diziliyorlan dandirik bir sensör + 2 tane switchvar 2000tl ne ederi var bunun oyunu kendi kendinemi oynuyor böyle absürt markalarda yeni çıktı çinin mahsenlerinde yapılan 50gr geri dönüşüm plastik parçası
Umarım ciddi yazmamışsınızdır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Greewe Kardeşim 10. sayfaya kadar okuyabildim. Sana sabırlar diliyorum. Cahil cesareti bu olsa gerek. Üslup desen yok. Kendince karşısındakini küçümsüyor. İnsanlar bilmediği konularda nasıl bu kadar özgüvenli yazabiliyorlar anlamıyorum. En iyisi sensin Göktürk kardeşim. Ne diyor: 'çinin mahsenlerinden çıkmış dandirik ne olduğu belirsiz ilk ürünü 6 ay önce satmaya bağlamış borsaya girse 2m piyasa değeri olacak firma ile dünya markasını kıyaslıyorsun', 'LAN şakamısın 2000tlye bilgisayar diziliyorlan dandirik bir sensör + 2 tane switchvar 2000tl ne ederi var bunun oyunu kendi kendinemi oynuyor böyle absürt markalarda yeni çıktı çinin mahsenlerinde yapılan 50gr geri dönüşüm plastik parçası' :kekw: Artık foruma yeni kural geldi beyler! Eğer 1000'den fazla mesajınız varsa üstelik bilgisayarcıda da çalıştıysanız her konuda bilgilisiniz demektir.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
alper türkel
1400 kusurdu en son

razer mouselar iyi diye alıyoruz da bıktım rattle sorunlarından.Basilisk v2 garantiden para iade olmustu. Viper 8 khz garanti değişim verildi Deathadder v3 ve v3 pro yan button rattle sorunları var

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Yoyoto
Umarım ciddi yazmamışsınızdır.

@Greewe Kardeşim 10. sayfaya kadar okuyabildim. Sana sabırlar diliyorum. Cahil cesareti bu olsa gerek. Üslup desen yok. Kendince karşısındakini küçümsüyor. İnsanlar bilmediği konularda nasıl bu kadar özgüvenli yazabiliyorlar anlamıyorum. En iyisi sensin Göktürk kardeşim. Ne diyor: 'çinin mahsenlerinden çıkmış dandirik ne olduğu belirsiz ilk ürünü 6 ay önce satmaya bağlamış borsaya girse 2m piyasa değeri olacak firma ile dünya markasını kıyaslıyorsun', 'LAN şakamısın 2000tlye bilgisayar diziliyorlan dandirik bir sensör + 2 tane switchvar 2000tl ne ederi var bunun oyunu kendi kendinemi oynuyor böyle absürt markalarda yeni çıktı çinin mahsenlerinde yapılan 50gr geri dönüşüm plastik parçası' :kekw: Artık foruma yeni kural geldi beyler! Eğer 1000'den fazla mesajınız varsa üstelik bilgisayarcıda da çalıştıysanız her konuda bilgilisiniz demektir.
Teşekkür ederim hocam, anlatamadık. Anlamazlar zaten

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Sanane bro? Zoruna mı gidiyor? Fiyatına göre çok iyi.
Adamın 2k bütçesi vardır alıyordur, bundan sanane? Ben senin ne aldığına karışıyor muyum?

şey o öyle ben gittim kendimi raporladım dedim beni banlayın kral modlar banladı
Lütfen üslubunuzu düzeltiniz.
Ne olursa olsun bu üslup bir DA forum kullanıcısına yakışmıyor.
Fareyi açıklayabilir misiniz bana biraz?

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Yoyoto
Lütfen üslubunuzu düzeltiniz.
Ne olursa olsun bu üslup bir DA forum kullanıcısına yakışmıyor.
Fareyi açıklayabilir misiniz bana biraz?
3395 sensör, huano black shell pink dot, lamzu atlantis v1’e göre wooble sorunu düzeltildi, coating güçlendirildi, kablosuz
Kendi skatezleri gayet başarılı

Burda beni uyarana kadar gidin saçma sapan cahilce yorum yapıp milleti yanlış yönlediren, olayları başlatını uyarın

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
3395 sensör, huano black shell pink dot, lamzu atlantis v1’e göre wooble sorunu düzeltildi, coating güçlendirildi, kablosuz
Kendi skatezleri gayet başarılı

Burda beni uyarana kadar gidin saçma sapan cahilce yorum yapıp milleti yanlış yönlediren, olayları başlatını uyarın
Camdan atlayanın ardından camdan atlamak ne zamandan beri doğru?
Ayrıca teşekkür ederim bilgilendirme için .

JANEH

80+ Bronze
hayatımda bu kadar gereksiz tartışma görmedim ahmağın biri 2000tl çok pahalı diyor bir mouse için diğeri hükümetin suçu diyor diğeri abi çok iyi e sporcular için diyor. La siz kimsiniz la ? neymiş 300 ips ile 650 ips miş hahahaha ulan ahmak herifler turnuvalara katılan benim hayatımda hiç ips miş g miş aramadım sadece 1 kere 80 liralık bir 3 günlüğüne mouse kullanacaktım kablolu mousem gelene kadar duvara çarparmış hissiyatı verdiği için ( 0.6 dpi 800 sens ivme kapalı csgo oynuyorum ) oynayamadım yoksa hayatımız steelseries logitech ve zowie ile geçti

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
hayatımda bu kadar gereksiz tartışma görmedim ahmağın biri 2000tl çok pahalı diyor bir mouse için diğeri hükümetin suçu diyor diğeri abi çok iyi e sporcular için diyor. La siz kimsiniz la ? neymiş 300 ips ile 650 ips miş hahahaha ulan ahmak herifler turnuvalara katılan benim hayatımda hiç ips miş g miş aramadım sadece 1 kere 80 liralık bir 3 günlüğüne mouse kullanacaktım kablolu mousem gelene kadar duvara çarparmış hissiyatı verdiği için ( 0.6 dpi 800 sens ivme kapalı csgo oynuyorum ) oynayamadım yoksa hayatımız steelseries logitech ve zowie ile geçti
Ekonomi çok kötü yazmayanlardansın sen :)
Antik olan , seçilmiş olansın.
Nasıl konuşuyorsun başka konuları anlat bize bilge insan :D
Ne beklersiniz.
Bırakamıyoruz şu belli konuları yazmayı

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Yoyoto
Sssssa

Ne anlatıyon la sen? Bir şey anlamıyon zaten, hayatımız bu markalarla geçti
felan :D anlamayan ne kadar insan varsa yorum yapıyor

JANEH

80+ Bronze
Sssssa

Ne anlatıyon la sen? Bir şey anlamıyon zaten, hayatımız bu markalarla geçti
felan :D anlamayan ne kadar insan varsa yorum yapıyor
bi kafa atarın gobel sana yemin ediyorum feriştahını telefonla aratırım bidaha öyle bişey yazarsan benim hakkımda

Ekonomi çok kötü yazmayanlardansın sen :)
Antik olan , seçilmiş olansın.
Nasıl konuşuyorsun başka konuları anlat bize bilge insan :D
Ne beklersiniz.
Bırakamıyoruz şu belli konuları yazmayı
ekonomi kötü değil bro sen fakirsin

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
bi kafa atarın gobel sana yemin ediyorum feriştahını telefonla aratırım bidaha öyle bişey yazarsan benim hakkımda

ekonomi kötü değil bro sen fakirsin
ayrıca size de yakıştıramadım.
Hem kullandığınız dili hem benim fakir olduğuım düşüncenizi
2. kısmı kesinlikle doğru

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom