Neler Yeni

Lamzu Atlantis Mini 2079 TL🔥🔥🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,956
İsim
Murat Orhan
Yani hocam eskisi ile yenisi alakasız ama yine de siz bilirsiniz. Teşekkür ederim yine de
Doubleclick çözülmüşse bile omron switch kalitesinin iyi olduğu anlamına gelmez ki.

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Yoyoto
Doubleclick çözülmüşse bile omron switch kalitesinin iyi olduğu anlamına gelmez ki.
Hocam bir switchde double click veya temazsızlık hariç ne olabilir :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neyse hocam ben yatıyorum iyi geceler, yine 19 sayfa tartıştık :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
11,956
İsim
Murat Orhan
Hocam bir switchde double click veya temazsızlık hariç ne olabilir :D

Neyse hocam ben yatıyorum iyi geceler, yine 19 sayfa tartıştık :D
Lifespan

Stiffer veya Lighter hissiyatı

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,755
İsim
Eren Güven

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
3395 aimpoint focus pro çok da fark hissetirmez üçü de aynı sayılır. En ucuzu hangisiyse ve eliniz hangisine daha uygunsa onu almak en mantıklısı
hocam focus pronun en buyuk olayı litoff ve landing distance 0.7mm litoff var mükemmel bir şey

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Furkan Ekici
3395 aimpoint focus pro çok da fark hissetirmez üçü de aynı sayılır. En ucuzu hangisiyse ve eliniz hangisine daha uygunsa onu almak en mantıklısı
razerin farki mousepad olmasada cok duzgun stabil sekilde kontrol sagliyabiliyorsun tarama olayi digerlerine gore daha iyi bu yuzden paraniz varsa bu fare 3395 ile kiyaslanmasi bu konuda yanlis buluyorum

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,755
İsim
Eren Güven
hocam focus pronun en buyuk olayı litoff ve landing distance 0.7mm litoff var mükemmel bir şey
Valla oyunlarda sensör farkını hissedecek kadar pro değilim. Focus pro nun en iyisi olduğu zaten tartışmasız ama yine de fiyatı pahalı, Asus mouseler de öyle. Ben bi mouse alacak olsam 3395 li ucuz bi şey alırım şu an

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Furkan Ekici
Valla oyunlarda sensör farkını hissedecek kadar pro değilim. Focus pro nun en iyisi olduğu zaten tartışmasız ama yine de fiyatı pahalı, Asus mouseler de öyle. Ben bi mouse alacak olsam 3395 li ucuz bi şey alırım şu an
kablolu versiyonunu tercih ederseniz onun fiyati daha uygun kablosuda okadar hissedilmiyor kablo tutucu ile kullanirsaniz

1400 kusurdu en son

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Kayhan Uygun
haste wirelles daha iyi aga(!)
bu arada ben haste wireless la daha iyi aim alıyorum elinize hangisi daha iyi oturuyorsa onu alın g pro x superlight, lamzu atlantis, ninjutso sora, haste wireless bu mouseların hepsi var benden size tavsiye ben de etrafımdan duyup gaza gelip aldım hiçbiri haste gibi gelmedi bana...

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,126
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
öyle tıklıyor felan anlarsın ya
Güzel kardeşim sensörü iyidir, çok hafiftir, wirelss özelliği olup gecikmesi vs si yoktur gibisinden biz de biliyoruz iyi mouse nedir ne değildir. İmzama bakarsan bu işlerden az çok anladığımı farkedersin. Kullanmadığım Razer mouse yok, piyasadaki en pahalı Razer i da en ucuz unu da kullandım.

pr0phet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Mehmet Emin Güneşli
bu arada ben haste wireless la daha iyi aim alıyorum elinize hangisi daha iyi oturuyorsa onu alın g pro x superlight, lamzu atlantis, ninjutso sora, haste wireless bu mouseların hepsi var benden size tavsiye ben de etrafımdan duyup gaza gelip aldım hiçbiri haste gibi gelmedi bana...
Doğru diyorsun eline en iyi oturan sana en rahat olan mouse en iyisidir ama yinede en iyi ve en safe shape'e sahip olan mouse gpx. İlk mouse'unu ne alıcağını bilmeyenler için gpx en iyisi tabi tutuşuna göre değişir. Palm tutanlar için da v3 pro veya xlite v2 olabilir. Claw tutanlar için viper v2 pro, sora, atlantis, x2, f1 olabilir. Yinede ilk olarak g pro x alıp ona alışmak en iyisi. Eğer para varsa merak ettiğin mouseları alıp denemekte güzel olur.

Doyl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Doyl
en iyi sensör razera ait ama mouse eline uymuyorsa bi anlamı yok, mesela g pro x sensörü razerdan kötü olsada çoğu e sporcu şekli yüzünden g pro x kullanıyor.
Alışkanlıkta devreye giriyor orda shapei iyi geliyor alışkın oluyor o mouse a o yüzden yeni bir mouse arayışı yok yani eski mouse kullanan çok esporcu var eskiyince aynısını alıyorlar e sporcu bu adamlar gpx den ninjutso soraya geçme riskini alamaz

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom