Neler Yeni

Lamzu Atlantis Mini 2079 TL🔥🔥🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,168
İsim
Murat Orhan
sensörde yeterli aslında
400 IPS 40G yeterli evet 800 1000 liralık bir mouse olsaydı ben de böyle derdim. Piyasası en az 3260 tlden başlayan bir mouse için ise vasat.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,168
İsim
Murat Orhan
Yeni patchlerde switclerin bi sıkıntısı kalmadı ve gayet güzel hissiyatı var sen abartıyorsun.

Şunların birkaçını oku bana geri dön sonra.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeterli zaten :d

Hala anlatamıyoruz bu millet

Değil hocam.
Öyle hocam. Pulsefire Haste'e bile okeyim ama GPX konusunda sana katılmam imkansız kusura bakma.

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Yoyoto

Bunlar eski batch için, yeni batchlerde ki switch farklı.

Öyle hocam. Pulsefire Haste'e bile okeyim ama GPX konusunda sana katılmam imkansız kusura bakma.
Hocam sensöre çok takılıyorsunuz emin olun o kadar önemli değil. 3360 bile yeterli

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,168
İsim
Murat Orhan
Bunlar eski batch için, yeni batchlerde ki switch farklı.
Ne kullanıyor yeni switch ve batchler ne zaman değişti? Şikayet açan adamlar 2 3 ay önce almış mouseları.

pr0phet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Mehmet Emin Güneşli

knk şuan kırmızısını kullanıyorum he şansız isen switchlerde bi sorun olursa veya mouse sıkıntılı ise sıfır yolluyorlar zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,168
İsim
Murat Orhan
knk şuan kırmızısını kullanıyorum he şansız isen switchlerde bi sorun olursa veya mouse sıkıntılı ise sıfır yolluyorlar zaten
1 hafta kadar istanbuldaydım orada mediamarktta çalışan arkadaşlarım var ben de yakın zamanda deneyimledim zaten. Ergo ve ve dış kasa kalitesi premium hissiyatlı ama ferrariye tofaş motoru takmışsın gibi hissettiriyor.

Eski batch hala satılıyor, siyah beyazlar genelde eski oluyor. Hala omron 20m ama aynı switch değil
Omron 20m'e ne yaparsan yap vasat bir switch hocam bu konuda anlaşamıyoruz aslında bunu sen de biliyorsun. Kailh GM ve Huanolar varken Omron'u mu tercih ederdin ? Marka modeli bir kenara bırakıp cevapla bunu.

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Yoyoto
1 hafta kadar istanbuldaydım orada mediamarktta çalışan arkadaşlarım var ben de yakın zamanda deneyimledim zaten. Ergo ve ve dış kasa kalitesi premium hissiyatlı ama ferrariye tofaş motoru takmışsın gibi hissettiriyor.
Hocam biraz salladınız sanki? Skatez hariç sorunu yok.

Omron 20m'e ne yaparsan yap vasat bir switch hocam bu konuda anlaşamıyoruz aslında bunu sen de biliyorsun. Kailh GM ve Huanolar varken Omron'u mu tercih ederdin ? Marka modeli bir kenara bırakıp cevapla bunu.
Hocam eskisi ile yenisi tamamen farklı, ben razer opticalleri seviyorum :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,168
İsim
Murat Orhan
Hocam biraz salladınız sanki? Skatez hariç sorunu yok.

Hocam eskisi ile yenisi tamamen farklı, ben razer opticalleri seviyorum :D
Farkları neler anlatır mısın bana? Bana omron 20m'i öven ve insanların da buna katıldığı kaç tane topic atabilirsin?

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Yoyoto
Farkları neler anlatır mısın bana? Bana omron 20m'i öven ve insanların da buna katıldığı kaç tane topic atabilirsin?
Hocam yeni omronlardan hiç kimsenin haberi yoktur emin olun. Farkları eskisi gibi sorunlu değil ve basım hissi farklı

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,168
İsim
Murat Orhan
Hocam yeni omronlardan hiç kimsenin haberi yoktur emin olun. Farkları eskisi gibi sorunlu değil ve basım hissi farklı
Hocam açıkçası her konuda saygı duyarım size hatta pulsefire haste konusunda bile. Ama GPX konusunda hiç bir Allah'ın kulu GPX savunamaz üzgünüm. Basım hissiyatları arasında fark var dediniz ama ne ses ne hissiyat ufacık bir fark varsa anca o kadardır. Omron switchler Klavye'lerin outemu veya en fazla jixianlarıdır. GPX switch'ini kailh ile değiştirirse belki bir şans daha veririm.

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Yoyoto
Hocam açıkçası her konuda saygı duyarım size hatta pulsefire haste konusunda bile. Ama GPX konusunda hiç bir Allah'ın kulu GPX savunamaz üzgünüm. Basım hissiyatları arasında fark var dediniz ama ne ses ne hissiyat ufacık bir fark varsa anca o kadardır. Omron switchler Klavye'lerin outemu veya en fazla jixianlarıdır. GPX switch'ini kailh ile değiştirirse belki bir şans daha veririm.
Yani hocam eskisi ile yenisi alakasız ama yine de siz bilirsiniz. Teşekkür ederim yine de

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,914
Üyeler
164,216
Son üye
Mwl sasuke
Top Bottom