Lancool 207 Kasa ve High Power 850W PSU uyumlu mudur?

Reaksiyon skoru
6
Bütçe
8000
Bu kasa ve PSU uyumlu mudur? Henüz ikisinide satın almadım.

Hocam sırf senin için üye oldum. Aynı kombinasyonu kullanıyorum. Uyumlu. Ama Lian Li lancool 207'nin ön ızgaradan kaynaklı bi gürültü sorunu var. İade etmeyi bile düşündüm. Onun dışında hava akışı olarak çok iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sırf senin için üye oldum. Aynı kombinasyonu kullanıyorum. Uyumlu. Ama Lian Li lancool 207'nin ön ızgaradan kaynaklı bi gürültü sorunu var. İade etmeyi bile düşündüm. Onun dışında hava akışı olarak çok iyi.
Düzenleme yapayım. Ben Raijintek Cratos 850w olan sandım. Buda muhtemelen uyumludur. Ama 207'nin arka kısım biraz dar. Kablolar çok baskı oluşturursa vidalı olmadığından tam oturmama sorunu olabilir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Düzenleme yapayım. Ben Raijintek Cratos 850w olan sandım. Buda muhtemelen uyumludur. Ama 207'nin arka kısım biraz dar. Kablolar çok baskı oluşturursa vidalı olmadığından tam oturmama sorunu olabilir.
Yanıtın için çok teşekkür ederim. Ön ızgara ses sorunu dediğiniz bu mudur?;
biraz daha araştırma yaptım ve birçok kişi bu sıkıntıdan şikayetçiymiş başka bir modele yöneleceğim yanıtınız için tekrardan teşekkür ederim.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Uryu
Yanıtın için çok teşekkür ederim. Ön ızgara ses sorunu dediğiniz bu mudur?;
biraz daha araştırma yaptım ve birçok kişi bu sıkıntıdan şikayetçiymiş başka bir modele yöneleceğim yanıtınız için tekrardan teşekkür ederim.
Evet bu problem. Malesef ki bende de mevcut. Fan hızını düşürmeyi planlıyorum çözüm için. Ama henüz uygulamadım. Onun dışında cidden serin bir kasa. Ön fanları çok kuvvetli üflüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,373
Üyeler
183,107
Son üye
TheSOSgal
Geri